och sen undrar man verkligen varför

haha.
ja. hehu.
kom till jobbet lite sent (fat bara några min), någon lastbil hade tappat stora trädstockar på E6an. smart! :D
johanna hade redan dragit men det verkade inte direkt som att det hade vart sådär tokmycket att göra.

första ca 45 minutrarna var lite ångestiga men sen släppte det och det var lika kul som vanligt. peter kom och förgyllde min dag genom att vara på strålande humör. vi planerade konspiration mot viktor och han övertalade mig att skicka ett snyftigt sms till karin om att jobbet var ett helvete. hehehe. fast jag glömde lägga undan en hallonpaj till honom. :( men han fick faktiskt gurka. o så får jag fjäska imorn genom att fixa kyckling. så att han fortsätter att tycka bäst om mig. hehehe. han sa faktiskt att han baaaaara ville jobba med mig eftersom jag var bäst. hoho. sen golfade han o så fortsatte jag, viktor och en kund med lekarna. smätta gummibandpåvarandraleken. den kunden är riktigt rolig. han har alltid något skoj att berätta. :D

fick även beröm för en latte jag gjorde, den var ruskigt god sa hon. skönt att höra eftersom jag  var lite orolig över kaffemaskinen som tog ungefär 7 svåra år på sig med espresson.

det var skönt att jag slapp känna av oroligheterna som varit mellan vissa parter, jag vet var jag står om någon skulle försöka blanda in mig, och det vet nog alla andra också. men ena parten verkade skämmas lite över sina dumheter så vi får väl hoppas att det är överspelat nu!

tänk att man kan sitta med rejäl ångest över att man ska jobba, o sen några timmar senare längta till nästa pass?

sen så är det lite skoj.
jag har alltid varit en blyg tjej. när jag var barn var jag tom extremt blyg. (rädd för min farbror o ena morbror tex). och nu undrar jag om någon skulle kalla mig blyg som inte känt mig som barn. jag har knappt börjat förstå själv att jag inte är blyg längre. utan jag är tom ganska framåt och pratsam av mig. som inte har det minsta svårt med nya människor. på .SE tex var det ju bara superskoj med alla nya människor, när jag fick flytta min post till Sylvias  var jag först orolig "shit, jag är ju blyg, jag kommer inte kunna stå o prata med henne hela dagarna", men det gick ju hur bra som helst. o när man vart ute med tekla på jobb, inga problem där heller att prata med folk, berätta om hästarna eller så. eller ännu längre tillbaka i tiden, efter den första nervösa dagen på Dingle med den nya klassen... jag tror inte att någon utav klasskamraterna eller lärarna hade trott blyg om mig... och så nu nya jobbet, man står o småpratar med pratiga kunder, snackar skit med viktor o peter, hit o dit hej o hå.
från att inte ha vågat titta på folk.
konstigt att det blir så. fast ganska bra också! :D

men varför

har inte jobbat på ca 2 veckor. ska jobba idag och imorn. två väldigt lätta pass, lördagem är nog det lättaste passet av dom alla (såvida det inte är bögmycket folk) och söndagmorgon är också aschill (såvida det inte är bögmycket folk).

och här sitter jag med magknip, kallsvettningar, rubbad andning, hjärtklappning mm.

jävla skit.

mutter

jävla skitgrej som inte fungerar. *muttrar*

glenn o roland på upptäcksfärd

det har ju bara regnat o regnat, o glenn o roland hade inte fått gå ur buren på flera dagar, o mamma tyckte synd om dom så hon sa att jag fick släppa lös dom inne en stund. så idag fick dom återigen gå på upptäcksfärd här hemma. :)
dom hade jätteksoj! eller roland hade skoj o glenn tuffade mest på hack i häl o var rädd. :) men han har blivit stor min lilla glennpa, och lite modigare! fast han piper lika mycket som alltid. :) tror jag ska hämta in dom en sväng igen snart.

glenn hade ett litet höstrå kvar i munnen
image101

lämmeltåg
image102

image103

puss puss
image104


såhär liten var glenn när jag fick dom
image105

tycker själv att han är riktigt snygg nu också. man kanske skulle prova o ställa ut?

where to go? what to do?

just det.
jag o tekla pratade ju lite om hästinförskaffande och att mejram inte var till salu o vad jag ska hitta på istället osv. hon föreslog att jag åker med till estland och kikar på utbudet och ser mig om där efter något som passar. och jag tror allt att jag ska göra det. resan kostar ju inte så mycket och jag tror att jag har lättare att hitta en häst jag vill ha där än här. iaf till ett vettigt pris. och psyket är ju nog det viktigaste för mig, och torisarnas psyke är ju faktiskt mer eller mindre outstanding! :D

sen så sitter jag o drömmer om att se tomas aw live. han ska ju spela i falkenberg den 5e, står det på hans hemsida, på visfestivalens hemsida står det dock inte, däremot står det artist på gång eller nåt sånt så det borde väl vara han. endagsbiljett dit kostar 340:- och det var väl inget superspännande i övrigt där. sen spelar han den 6e i strömstad på the cod. har dock ingen aning om hur mycket det kostar och han skulle enligt deras hemsida inte gå på förrän midnatt och cissis bröllop är ju dagen efter. vet heller inte hur mycket det kostar på the cod. visfestivalen är ju dessutom utomhus om jag inte missförstått det hela, vilket känns lite vanskligt. dock behöver man kanske inte köpa biljett förrän man vet hur vädret blir. och så tillkommer ju bensin och tid för resa.

i övrigt spelar han inte jättemycket och bara långt bort om man inte vill vänta till oktober och se honom på storan den 7e och kostar då 230:-.

attans abbans vad ska jag göra?
karin var hemskt sugen på att följa med så då kan man ju dela kostnad o körning.


hmm.. tror falkenberg skulle vara det rätta valet... dock är det ju möhippa den 4e så risk finns för baksmälla.. men ändå?

som vatten

Regn slickar hela staden
som en fuktig kall tunga
allt är asfalt smutsigt vatten
för lyktorna att spegla sig i
Går, Går förbi
alla människor är blanka som is
och du fastnar under ljusen
som ett fotografi

Jag ser dig
Jag ser dig
Jag ser dig
och jag vet att du är rädd

Regn ger mig våta drömmar
ger mig röda ögon
allt är asfalt smutsigt vatten
allt utom jag
Gå, gå förbi
Jag vill stjäla dina tankar
ur ditt huvud
för ur dina ögon kan jag stjäla
allt jag vill ha

Jag ser dig
Jag ser dig
Jag ser dig
och jag vet att du är rädd



Ja det var Kent det. på den gamla goda tiden. som vatten heter den o finns på skivan "kent" som kom 95. o den går jag runt o nynnar på idag. för vatten är det överallt. regnat precis hela jävla dagen. hur kul är det? o mina stackars små bebbar som inte vart utanför buren på flera dagar har inte fått det idag heller. inte ens en klapp, utan bara snabbt in med mat så att det inte ska bli blött i buren... hopplöst!

dags för en rejäl uppdatering känns det som. :D
midsommar blev iaf jättetrevlig! jag o karin kom iväg o väl hemma hos daniel fick vi pangkakor (ja det heter pangkakor, iaf när daniel gör dom). sen åkte jag hem till sigtuna och oj vad lägenheten kändes tom! inget "oui oui oui" från grisarna när balkongen öppnas!!!! sjukt! :D sov hyffsat gott o tog mig upp i ottan dagen efter (inte riktigt kanske...) o körde ut till morsta. möttes glatt upp av 3 underbart skitsöta föl, först hippa och halinka som ville pussas o sen aarven som försöker bita mig i benet det första hon gör medans jag hade fullt upp med att hålla koll på systrarna bus mular. :D pussades iaf med alla hästarna där o ringde tekla för att säga att jag var där så hon o bilbo kom ut o jag fick pussas med en mycket glad bilbo också. kul att känna sig så väldigt omtyckt! ;)

efter ett tag började vi lasta bil o lastbil med saker för att sedan ta in travaren som går som sällskap på gärdet och herda........... travarn gick på bra men herda ville inte. vi bråkade inte så mycket (lastbilen stod bara längs en husvägg) utan gick o hämtade extraväggarna till lastbilen o satte upp. under tiden gick jag bakom ladan och döm min förvåning när herda är nästan löjligt uppmärksam på mig. hon följer mig med framdelen åt alla håll (även åt sidan och bakåt) och vänder undan rumpan utan att jag ens försöker! jag såg ut såhär: :O fast det hjälpte inte så noga för hon gick inte på för det, men vi bråkade inte om det då heller utan ställde in henne o flyttade lastbilen till stalldörren. lagom till det hade travarens ägare med pojkvän dykt upp för att bevittna spektaklet. hon ville inte först men det tog inte många minuter innan hon var på lastbilen o vi kunde tuffa mot gärdet! väl där så förvånade herda oss igen genom att försiktigt traska av lastbilen, två steg i taget, med slak lina och väntades på att jag skulle be henne backa.... hon är bra knäpp hon. :) släppte in dom till vintset o aigur som blev hemskt glada över sällskap. :)
jag o tekla tog sedan vägen via mataffären o lagade lite käk när vi kom hem till henne. mums vad gott!

sen hem till daniel igen där jag bytte om o sminkade ikapp mig med karin innan vi gav oss iväg till daniels polare Rob o lagade ännu mer mat. men vilket hemskt underbar stuga hans föräldrar hade! ett nytt hus bara en etta men en sån utsikt! o så brevid det gamla huset också det med sjuk utsikt. o så ett uterum, vilket var där vi satt hela kvällen. massa god mat blev det och god dricka med och sjuuuuuukt många roliga skratt!

karin, rob, o massa god mat
image98
 

på lördagen var daniel bakis o det var ganska skoj. :D jag o karin åkte o handlade sjukt mycket sjukt god frukost o åt sedan den när vi var hemma. mat är hela helgens röda tråd! ;) sen trotsade vi vädret o gav oss iväg för att pussa på fölen som karin aldrig hade träffat. dom blev lika glada idag över sällskapet och dom är så sjukt härliga att mysa med eller bara titta på! :) Harda får dock dagens pucko... hon var brunstig som en jag vet inte vad och gick hela tiden fram till dom två nya stona som släppts in i flocken inför betet. gick fram o skvätte på dom o försökte få dom intresserade. två ston. som bara blev sura gång på gång. men harda gav sig inte. smart. :D karin blev kär i dom små men var rädd för dom stora, en inte helt oväntad reaktion. :D

aarven miljötränas! ;) fråga mig inte vad jag gör heller. :D
image99

o den här bilden måste med bara för att heko (utan bläs) ser helt löjligt jättekorkad ut. :D söthingstarna!
image100


sen hemåt via pizzerian. :D
riktigt god var pizzan. mmmmmmmmmm... sen minns jag inte vad vi gjorde resten av kvällen? saker? jo! jag spelade fotboll mot daniel o vann ena matchen! helt på riktigt också och inte aaaallllls för att han lät mig vinna! så det så! sen hem till sigtuna igen för att försöka orka styra upp lite i lägenheten. vilket jag inte riktigt orkade direkt. :D fick iaf med mig ett par väskor till hem. ;) så hämta karin på söndagen, åka via gärdet för att visa henne dom stooooora hästarna (hon fick ju inte träffat någon av körhästarna annars) o sen hem.

igår sydde jag gardiner o softade. o något mer med men har glömt vad?
idag åkte jag o mams till ikea o shoppade lite o kom fram till att hon ska köpa nya soffor till mig sen så jag kan slänga dom gamla, eller ge bort dom. så om någon vill ha två svarta lädersoffor tvåsits, eller två mörkbruna små bokhyllor, eller ett stort ljus träköksbord med 4 stolar till kan man höra av sig! allt är gratis mot avhämtning i sigtuna!

blablabla.
orkar inte mer. :D

inte alltid som man tänkt

inatt sov jag inte ens en kvart.
astman satte in o jag kunde inte sova ens sittandes som jag brukar kunna. väste o hostade o svettades. gick upp o duschade o grät av utmattning o ringde karin för att se hur vi skulle göra, eftersom jag inte skulle klara av att både jobba och köra upp till sthlm. hon beordrade mig att vara hemma från jobbet så att jag kunde köra oss till sthlm, så jag gjorde så. lyckades somna nångång innan 8 o sov till 13:30, men drömde mardrömmar om hur jag lämnat karin i sticket på jobbet. :S

har haft en sjuk spänningshuvudvärk hela dagen dock, men det börjar gå över. vart iväg o skickat tillbaka två av linnena från ellos som var för stora, handlat på systemet, packat saker inför helgen. så nu ska jag åka o köpa en luftmadrass o sen åka vidare till karin o sen el stockholmo!

trevlig midsommar alla!

sommar och sol

åh. satt på buke o där reklamades det för ving o så var jag tvungen att gå in där och nur är jag sjuuuuuuukt sugen på solsemester. eller bara åka till usa. fast det är ju dyrare. men bara chilla hemma o vid poolen o ha det braaaa.. kanske ska åka över ett par veckor senare i sommar?

var o red amanda idag. hon är så härlig! fort gick det inte fast hon var ändå lite pigg. rumpan lyfte ca 1 dm högre än normalt i en galoppfattning. :D dom är så härliga hela gänget på sommaren. fast greger är så rolig. livrädd för precis allt. tur att han kan gå i mandans rumpa då. ;) men jäääävlar vad mycket broms. vet inte hur många jag dödade! :O

imorn är det jobb o sen bär det av till tjockholm. har just nu ingen lust alls. snarare bara total ångest över det hela. :S men det blir nog bra och det ska ju ändå bli skoj att träffa tekla o hästarna igen! :)

dumma dumma häst, och grattis!

ikväll var det dags för sista lektionen på vårterminen ute på k.
och jag hatar min jävla häst. dom senaste två lektionerna har det inte gått så bra. har inte fått någon vidare kläm på henne, mycket pga övningarna vi gjort, som inte varit några som gör det hela lättare (mycket raka spår). så idag så kändes hon bättre redan från start, fick faktiskt lite koll på henne mot slutet av framridningen och sen i skänkelvikningarna släppte det helt. eller inte så bra som det var förra sommaren, men Lena tyckte att hon såg ruskigt fin ut! och det var med blandade känslor jag satt där. på ett sätt var det helt underbart att äntligen känna på den riktiga Mejram igen såhär innan sommaruppehållet, men samtidigt gjorde det så mycket värre att hon inte är till salu. det har vart lite skönt att hon gått dåligt, för då känner man ju att det inte är värt det ändå. men nu... :(

sen så tror jag att hon hade blivit så jävla fin om man fick rida henne så som jag vill rida henne också. hade birgers ord i hjärnan fortfarande och lena och birger har ju inte många liknande åsikter, och jag själv hade på en häst som mejram velat gå en mellanväg... så när man märkte att lena var upptagen med någon annan kunde man köra sitt egna rejs lite... hehe. ;)

pratade med mamma o pappa om hästköp vid middagen också. dom tycker faktiskt att jag ska köpa häst om det går att lösa. vilket också gör det jobbigare. :/

sen så sa pappa också att "vi ska till falsterbo!" jaha tänkte jag, menar han verkligen att dom ska dit DÅ? jag undrade varför han ville dit så säger han att fastern min kvalat dit med en av sina! så vi ska till falsterbo! o hejja på henne! hon var helt chockad tydligen "det är ju bara proffs som är med där" hade hon sagt. :D

så- vilka ska till falsterbo och vilka dagar? för även om mamms o papps ska ner så vet jag ju inte hur många dagar (eller om dom bara åker ner en) eller så, o jag vill ju hinna plaska i vattnet om vädret är fint, och tälta o supa till det lite! :D

hjärnan den tänker

igår var också en bättre dag.
var o shoppade gardintyger med mamsen o sen åkte jag ut till Säve för att äntligen få se Sara o Battis träna för maaestro B (som hon själv kallar honom ;) ). Var med väldigt mycket förut, men nu var det riktigt längesen! och det är alltid så kul att se dom träningarna. dels för att självaste maestron är så fruktansvärt rolig att lyssna på, men också för att se vilka underverk han gör med hästar och ryttare! Och igår kunde jag tom bli lite förvånad över hur rörande överens han och Lena (på K) var angående skänkelvikningar. dom är nog inte överens om mycket i övrigt skulle jag inte tro. men det är bogarna man flyttar, resten följer liksom med på köpet! ;)

Kul också att se battis nuvarande box och blivande box och få pussa på prinsen. han har verkligen blivit helt sjukt snygg. så maffig han blivit!

fast så blir jag såååååååååååå träningssugen. sitter här o vet inte riktigt hur jag ska göra. för jag vill komma vidare nu. o att rida en gång i veckan på K räcker inte för mig.. o rida lektioner oftare känns inte heller värt det, isf privat men då blir det dyrt istället. har varit lite funderande på att se om man kan hitta en annan medryttarhäst, en som kan ge mig mer. fast det är SVÅRT att hitta en sån häst. eller det är svårt att bara hitta en häst där det funkar med både häst o ryttare, att man då dessutom ska hitta en häst som kan ta en vidare och som man får träna på... ja inte lätt... tycker tekla kan flytta hit med alla sina djur, för där var det ju så! :P o så får jag ju träna på amanda med, men det ger ju inte MIG så mycket som jag vill. även fast hon är bäst! :D

satt o pratade med My igår på msn också, längesen vi hördes o det var skitskoj. :) hon var alldeles optimistisk och trodde absolut att jag skulle klara av att rida in och utbilda en unghäst och att jag absolut skulle köpa mig det lilla fölet Aarven. men jag är inte fullt lika övertygad. Visst, det är ju några år kvar tills det är dags för sånt, och visst jag kanske vill ha en yngre häst vid det laget. men att behöva rida in helt själv... vill nog åtminstone ha en grundriden sak. :P

sen har jag blivit alldeles nojjig. på buke skrev en om en kompis till henne som fått brev hem om att han kan ha blivit smittad av hiv. usch jag tänker aldrig ha sex igen. fyyyy... tänk om jag går runt med hiv o inte har någon aning? man kanske borde testa sig bara för att.. blääää...

kycklinglycka

kom iväg till jobbet i tid idag lagom till att det faktiskt kom lite folk. hade tydligen varit ruskigt dött på förmiddagen så kicki hade även fixat lite åt mig, pasta, kyckling o sallad! o pastan o kycklingen är ju det jobbiga... hade ganska lugnt. typ en rush men en liten sådan. tror jag fick ihop allt till buffén imorn utav det som fanns iaf. men fyyy vad jag inte gillar att hacka lök.. fan vad ont det gör i mina stackars arma ögon!
och som vanligt- I love my kollegor! peter jobbade o han är alltid rolig, han surade på mina vänner med mig när jag berättade om gårdagens fiasko. hehehehehe.. ;) sen gjorde jag honom lycklig genom att tala om för honom att det fanns maaaassssssa kyckling till honom i kylen. o han blev verkligen lycklig också. haha.
hade lagom mycket att göra fram till 5tiden då det dog helt. pratade med karin o ola, läste tidning, pratade med någon enstaka kund... chill!

mamma o pappa är hemma också, o det är på gott och ont som vanligt. skönt att inte behöva vara helt själv men jobbigt att aldrig vara det också.

har blivit tvingad av karin o daniel att jag ska med upp till stockholm över midsommar. jag o karin åker upp efter jobbet på torsdag, sen firar vi midsommar hos nån kompis till daniel som har ett hus vid nån sjö. sen ska jag träffa tekla o hästarna också såklart. pussa på mina små fölisar. (ja dom är mina. tekla bara tror att dom är hennes ;) ). ringde o tjatade ett bra tag med henne idag. herda hade vart i sitt esse igår. lastat sig jättebra, slängt sig av, gått på direkt igen, stått kvar, stått kvar när dom skulle lasta av men sen vägra tränsas... alltså VÄGRA. sen lasta bra, gå av hyffsat. alltså hon är ju knäpp. allt eller inget. :D "fan dom kom på hur man gör med lastningen, vad ska jag komma på för djävulskap nu istället?" saknar min toktant! :D

idag är helt enkelt en bättre dag.
helt klart bättre.
och gud vad skönt det är när allt känns bättre!

melancolie and the infinite sadness

idag har varit en väldigt dålig dag.
skulle åkt in till stora staden o träffat kompisar. men då kompisen vars idé det var bangade så bangade alla. så jag har suttit hemma. idag igen. anna erbjöd sig att jag kunde hänga med henne o hennes kompisar, det är potatisfestival i alingsås = fest. men hur kul är det att festa med folk man aldrig träffat förut när man känner sig som den vidrigaste, äckligaste och mest misslyckade person som någonsin vandrat i ett par skor?

så jag har suttit hemma.
jag har gjort allt för att slippa ångesten, även något så redigt som att städa. men det fungerar ju lagom bra. spela spel helt frenetiskt. städa itunes o fixa ipoden med ny musik. lusläst hela buke. glott på tv. gråtit. gråtit. gråtit.
klädde på mig för att åka till maxi o handla lite glass o hö till grisarna eftersom jag inte vet när jag hinner fixa billigt igen. såg mig i spegeln o ville bara köra huvudet genom den. men insåg att det bara skulle bli jobbigt att fixa ny så det var nog ingen bra idé. funderade på att fråga kicki om hon kunde jobba hela dagen imorn, men kom fram till att jag ändå ville dit, få NÅGOT att göra.

ruskigt bra låt: Tomas Andersson Wij- Hälsingland


musik, basket o brownies

jag vägrade ju gå o lägga mig igår, vilket ledde till att jag sov på tok för länge, så trots att jag inte började förrän 13 idag så fick jag bråttom. men men. det fungerade ändå tydligen eftersom jag kom dit bara någon minut sent o johanna inte hunnit sakna mig än.

var inte jättemycket o göra. lite buttra miner över att buffén var så utplockad. nån som tyckte att men den ska ju vara öppen i en timme till. ja jo det var visserligen sant, men sista buffén på veckan och nya varor kommer på måndagar. man går inte gärna o öppnar en stor ny konserv som EN person kan äta av för att sedan slänga resten........

i övrigt flöt dagen på hyffsat segt. var sådär tråkigt att man hann sakna viktor o hans idiotiska upptåg. ;) men tjejen som jobbade idag som jag aldrig träffat förut var hemskt trevlig hon med, och så var ju peter där, o han är också bra. dom är hemskt bra på mitt jobb faktiskt. även fast jag hann tänka ganska många gånger att jag hatar skiten och aldrig vill jobba igen i hela mitt liv......

sista timmen hade jag verkligen INGET att göra, förrän 17:58 då det kom ett helt gäng o skulle ha diverse krångliga saker såklart. åkte hem o åt en medtagen fralla på vägen... satte mig i soffan o här har jag suttit.. förutom en sväng ut till grisarna för att ge dom mat o klappa lite på dom, hoppas på fint väder imorn så dom kan få gå ut o busa lite. tänkte öppna en flaska vin men har inte kommit mig för det. vill inte bli vindeppig heller, orkar inte med det.

bakade brownies häromdagen som jag nu ätit upp. så sjukt gott fast nu var jag knappt ens sugen, men hade liksom inget val kändes det som? har dessutom blivit en total musikjunkie igen och kan inte gå en sekund utan musik typ. tomas andersson wij är den nya dillen. sjukt soft musik. hans röst är som sammet i mina öron o jag kan inte låta bli att bli lite allmänt skitkär och skitdeppig. hans musik sätter mig i en sån melankoli att det nästan är löjligt, fast samtidigt så bara njuuuter jag. så jag fortsätter lyssna o drömma om ett annat liv helt enkelt.

sen så är det basket på tv. nån skum kanal (eller ja, det var visst TV400) visar NBA, final eller nåt sånt. spurs är med i år igen o slåss om titeln.. o jag blir sååå nostalgisk. när jag pluggade i usa blev det ju nba som tog över. tyvärr torskade ju lakers tillslut mot timberlwolves, men fan vad bra det var fram till det. när den där nissen som jag totalt glömt vad han heter nu, sätter en 3a med att ha släppt bollen när det var 0,4 sekunder kvar av matchen. hej allas hjälte. jag saknar usa. och jag undrar verkligen hur mitt liv hade blivit om jag åkt tillbaka istället för att det blev som det blev.

det negativa är ju att jag inte fått tiden med roger som jag ändå fick. alla jääävligt roliga dagar med sofia o gänget. galna fyllor o fester. köpenhamn. roskilde. jag hade inte flyttat till stockholm och inte fått den erfarenheten. jag hade aldrig träffat tekla och hennes underbart underbara hästar.

men jag hade heller aldrig träffat johan igen. jag hade aldrig fått ursäkten från honom och kanske hade det blivit lättare då? slippa ha något som helst positivt från honom, förutom det som var innan.

*knak* vad var det?

slöade halva dagen idag (men jag gick upp o såg angel, fast blev sur på bruttan som nästan fick ha sex med honom eftersom det är orättvist ;) ) innan jag fick ta mig iväg till betet o rida ut med sandra! såååå härligt! ut i skogen o rejsa! amanda var på strålande humör o tyckte livet var lattjo! :D

sen när vi kom hem så plockade vi av hästarna o promenerade ner till andra hagen som dom ska gå i nu tills dom betat av lite där, fick stå o vänta tills kaj kom tillbaka med grindfjädrarna, o släppte då hästarna o satte oss för att vänta in Lisa o Lisa. så hör vi ett KNAK o undrar vad fan det var men babblade vidare.. sen KNAAAAK och så går hörnstolpen, som grinden sitter i, av o flög iväg... :/

vi satte för med grimskaft sålänge så gick jag o hämtade bilen o åkte till stallet för att hämta spätt o slägga medans sandra hittade stolp. så försökte vi fixa det hela genom att spätta o sen slägga ner stolpen.. haha.. jag lyckades iofs spätta hyffsat ok, men att slägga ner stolpen sen i den stenhårda skitmarken var inte så lätt... o knotten började komma så vi satte oss i bilen i väntan på dom andra. hittade min älskade ipod också så vi hade lite disco. vi fick iaf till det hela någorlunda sen tack vare Lisa o kunde åka hem o hoppas på att det inte skulle gå sönder mer. :P

skjutsade dom andra in till stan o åkte sedan hemåt via ica. o lagade mat o satte mig i soffan o höll på att spilla rödbetor, inte poppis på ny soffa! men jag lyckades undvika det hela. :D sen satte jag mig o fortsatte vara kärlekskrank o känna ångesten stiga, inte pga bristande kärlek utan pga jobb såklart. jobbar kväll imorn o söndag, sen halvdag på torsdag o sen inte förrän söndagen efter typ.. jag hatar skiten. jag trivs på jobbet (alla gånger utom den torsdagen då buffén typ tog slut o det var bajsmycket o göra o bajsvarmt o allt var åt helvete) och tycker att det är aschill, det är hyffsat bra betalt och jag kan jobba nästan precis så lite som jag vill o har en chef som vet att jag kan monga ihop totalt när som helst (och att det är ok). så VARFÖR I HELA HELVETET sitter jag här med paniken i halsgropen och önskar mig död?

jaja.
jag ska fortsätta förtränga det och somna på soffan en stund o drömma om nissen som jag glömde posta i gårdagens killarjagärkäripostning. Adam Levine, sångarn i Maroon 5. bara för att han är sådär lagom misslyckad, speciellt i nya videon där han ser ut som en straight men can't dance hej kom o hjälp mig. men sååå söt. har haft en crush sen jag såg mtv cribs där han var med. haha.

image97



ja.
jag är patetisk, rädda mig någon? :D

I will follow you into the dark

en vän har det inte lätt, jag vill inte hänga ut henne helt även om det inte är svårt att veta vem jag menar, men dom som vet vem jag menar vet ändå om situationen. hennes far är rejält sjuk och jag kan inte ens föreställa mig hur svårt det måste vara. jag sänder iaf henne och hennes far en tanke! säg till om det finns något jag kan göra vännen!


sen så postade hon den här i sin blogg. och jag blev alldeles ruskigt tagen. dels av själva låten, och dels av videon. och känner ni er det minsta blödiga idag så bör ni kanske inte titta/lyssna om ni inte känner för att fälla en tår. kom på att jag nog ska tillägga att dom heter death cab for cutie och att det är låten i will follow you into the dark.


give me some lovin

jag är helt löjligt jävla kärlekskrank.
jag spanar på precis ALLT jag ser, för att se om det är något att titta på. mina hjärna rotar igenom precis ALLA jag känner för att se om något skulle kunna duga. idag kom jag tom på mig själv med att kolla upp mitt gamla ex nummer på eniro för att eventuellt ringa honom. herregud. såhär desperat har jag nog aldrig varit. hahaha.. :D

åkte in till stan idag för att träffa ida o magda, höll på svajja ut i en annan fil för att han som körde i vänsterfilen var så sjukt jävla snygg.. fick se honom ett par gånger till också eftersom vi körde om varandra ett par gånger... stirrandes på varann.. hahaha.. så kommer jag på mig själv med att svära över att hans bil är dansk så att man inte kan kolla upp det hela.. som om att jag ändå hade gjort något åt det. :P

hade iaf en trevlig dag på staden. stackars Ida är gravid och alldeles jättenojjig över det hela. hon har haft lite problem med magen (inget farligt alls o ungen mår jättebra, men det är obehagligt för henne o hon är skraj) så hon är hemma mycket, men kul att träffa henne! o magda som börjat prata skånska.. alldeles för länge i lund har hon varit. men hon klarar inte av göteborg, vilket jag förstår. hon sa det inte själv men jag antar att det har o göra med att hennes fästman dog. men men. vi gick en svänga på stan, sa hej till fia på villervalla o fikade sedan. vi ska antagligen ses på lördag gänget o dricka någon öl eller nåt! hurra!

så åkte jag hem o fortsatte mitt drömmande efter en karl.
jag har tex aldrig tyckt att David Boreanaz är sådär skitsnygg, minns hur alla bara äääälskade honom som Angel i Buffy o blev överlyckliga när Angel kom som egen serie men jag fattade aldrig riktigt grejjen.. nu ser jag till att vara vaken varje dag innan Angel börjar på 6an, och försöker se alla avsnitt av Bones som visas, både nya som gamla... bara för att han är het...

image94


sen så nu är det NYPD blue, vad tusan det nu heter på svenska.. på spaning i new york kanske? o där är mark paul gosselaar med, han var ju som yngre värsta tonårsidolen o heartthrob no 1 osv. min kusin var ruskigt kär i honom, men näää, han var lite för smörig för mig.. men som äldre o polis med vissa problem. yum.

image95


sen har jag blivit lite sådär barsligt kär i Pete Wentz i Fallout Boy. hahaha. ruskigt löjligt, men han är så sockersöt att jag bara smälter! ;) fast samtidigt skäms jag över det hela.. hahaha... :D

image96


hahaha.. herregud.. jag måste ut o ragga tror jag, bara för att bli av med det hela...

fast samtidigt så vill jag inte det för jag orkar inte med det hela..
jag har ju den där dumma som vägrar prata med mig. o det har vart ganska bra på senare tid, eftersom han inte synts till på msn o så, o även fast man då undrar varför så slipper man iaf bry sig.. så är han tillbaka o det gör så ont för man vet att skriver jag så får jag ingenting tillbaka. fast jag kan inte låta bli att försöka. för man vet ju aldrig? det händer ju faktiskt, lite då och då, att man får svar. idiot. fan vad jag önskar att jag klarade av att bara säga enough is enough... men kanske i ett annat liv? :P

jaja.
sluta vara bitter o fortsätta vilja ha allt jag ser.
ja.




dreamin of nwarlins

skrev ju att vi var o såg Gumbo igår på Jazzå. och dom är ju inspirerade av new orleans, inte bara namnet utan även musiken. så nu sitter jag här o minns vilken otroligt underbar stad det var! har tyvärr bara två bilder på den här datorn, o dom bästa bilderna togs ju ändå med den vanliga kameran, men ändå! hade vart intressant att åka tillbaka dit för att se om det är någon skillnad... jag är iaf väldigt glad över att vi kom dit innan Katrina! så god mat har jag nog aldrig ätit, varje mål vi åt var helt outstanding, det ena godare än det andra... är dock fortfarande lite sur på bror min som inte följde med till stället där som serverade alligator, för ingen annan i familjen vågade ju! :P

dom kan inte gräva ner folk på kyrkogårdarna, så man har istället såhär, dom fina familjerna har gravar som går i arv såklart och det är svårt att få ett bra "hus" och dyrt med! värsta marknaden tydligen. :D men coolt var det ändå tycker jag. om man nu får säga så.
image92

o så en bild från bayon.
våran guide var en sån riktig inföding som pratade franskengelska o var lite lagom inavlad. han levde på att köra sin turistbåt och jaga alligatorer (fast nu blev jag osäker... är det alligatorer eller kokodriller som bor där?) under den säsongen. han är med ganska så stor sannolikhet död efter katrina.
image93


jag rekommenderar alla att åka dit någon gång!

och så rekommenderar jag alla att gå till
http://www.gumbo.se och lyssna in dom. man kan höra snuttar från några låtar, själv är nog Everyday Sensation en favorit så börja eller avsluta med den tycker jag! ;)

Underbar sommarmusik o jag måste nog säga åt Charlotte att fixa en skiva åt mig så jag kan rocka loss i sommarvärmen!

en varm o produktiv dag!

så mycket som jag fått gjort idag har jag sällan fått gjort.

satt igårkväll o mådde apa o fattade inte riktigt hur jag skulle klara av jobbet men bet ihop eftersom det inte fanns mycket o göra åt saken. går upp snortidigt imorse o åker iväg o livet känns faktiskt helt ok. jag trivs ju ändå när jag väl är där och det inte är bajsmycket o göra som det var onsdag o torsdag. kunde istället ta det chill o bli retad av viktor (som dock är fruktansvärt harmlös så det är enbart roligt). efter 4 timmars slitande (hehehe.. hade kanske 5 kunder eller nåt på den tiden) lämnade jag dock honom ensam eftersom jag inte kunde vara kvar längre o kicki inte kunde  börja förrän en timme senare. men vid det laget hade jag fixat o donat med mackor, kokat kaffe (den vanliga bryggaren är pajj, så jag har ingen aning om ifall kaffet var drickbart, men ingen klagade iaf) och börjat träna på att studsa en golfboll på en klubba.. något jag tydligen inte var så bra på men har sagt till viktor att jag lätt kommer kunna det innan sommaren är slut.. håhåjaja. blev iaf tre studs innan jag tappade den tillslut! :D
for hem för att hämta mamsen så vi kunde åka till landvetter, men hade lite bättre med tid än planerat så jag hann äta lunch o låta glennpa o rålle springa lösa på altanen medans jag fixade deras och min mat. sen iväg till landvetter där jag dumpade mamma.

sen vidare mot tippen där gfrk höll i nationella dressyrtävlingar över helgen. träffade på carina som jag gått i samma klass med och som även köpte älskade obelixen, o hon har hittat en ny häst vilket är hemskt trevligt såklart. :) sen letade jag vidare bland den lilla skaran folk som orkade vara där i hettan o hittade Charlotte från K med sin syster o mor i skuggan under ett träd. bänkade mig med dom o njöt sedan av vackra hästar o duktiga ryttare. min personliga favorit Rubignon var där o vann faktiskt dagens klass! skoj! Brink o Biggles hade ingen höjdardag o slutade som 3a, men det är alltid kul att se brink live måste jag säga! o så Stefan Jansson såklart med alla underbart vackra hästar han rider! fast den sista måste vart stor som ett monster då Stefan inte alls såg ut som den ståtlige dressyrryttare han brukar vara utan mer som en liten mygga, typ malin bayard.. :D han hade massa unghästar som skulle kvala vidare o för vissa av dom gick det riktigt bra! skoj där med! :D vi fick även se diverse cirkuskonster av några hästar, en var riktigt läskig, men allt verkade gå bra ändå. tyvärr missade jag Birger, hade vart kul att se honom tävla, men sånt är livet ibland!

sen åkte jag hem o däckade en stund o hade beslutsångest över om jag skulle göra ett ryck o fixa iordning mig o åka in till stan o Jazzå för att möta Charlotte o Charlotte, vilket jag tillslut gjorde men tog bilen- orka åka tåg! Charlottes kille PJ spelar i ett band som skulle spela, o det är ett mycket mycket trevligt band som har väldigt roligt, är väldigt trevliga och spelar väldigt bra musik. så det var riktigt skoj att sitta där o digga i glada vänners lag! :D dock berättade Charlotte om en hemsk dröm hon drömt, att hennes ex (o far till hennes son) berättade att han träffat en ny och att dom skulle ha barn ihop, och så var det jag som var den nya!!!!! :O :O :O vi skrattade lite o undrade hur hjärnor fungerar ibland.. :D sen så när man är ute med henne så råkar man ALLTID utför någon skummis som vill hänga med oss, så när hon är o köper öl o det helt plötsligt kommer en kille o attackerar mig med handen framme såg jag tydligen väääääääldigt skeptisk ut, det visade sig dock vara en kompis som vi faktiskt väntade på! haha. ibland blir det fel! ;) nåja. trots nykterhet, trötthet och att man ibland trodde att man skulle smälta samman var det en väldigt trevlig kväll. jag rekommenderar ALLA att lyssna in deras skiva och om möjligt se dom live. dom är wunderbar! Gumbo heter dom! *göra reklam*

nu ska jag äta dagens sjuttielfte allergitablett o gå o lägga mig!

jag hatar pollen

fyfan vad mycket skitpollen det är i luften.
vaknar varje natt av nysattacker (10-15 nysningar på raken) och av kliattacker i hals o näsa. det är helt fruktansvärt jobbigt o jag vill bara dö typ hela tiden.

sen så mår jag piss också.
så vi får se vad som händer eller nåt.

roland o glenn mår superduper i sin nya bur, dom har inte dött av värmeslag dom senaste dagarna heller, skönt det. mamma tycker också om dom numera, vilket är lite skoj. o pappa kommer nog också tycka att det är skoj när han kommer hem om en vecka.

idag var jag o mamms iväg in till stan för att se när Götheborg kom in, rätt mäktigt alltså. tror jag ska börja segla eller nåt. det är så jävla gött ute på havet! tog bilder idag men har såklart ingen usbsladd här o pappas kortläsare är med honom till slovenien...

däremot så kikade jag i annas blogg o hon hade morphat så roligt så då ville jag med.
tyvärr inte så bra resultat eftersom jag inte hade några bra bilder, eller orkade inte kolla igenom alla, o utan sladd kunde jag inte ta nytt heller... men gissa kändisen! :D vissa är lättare än andra, o fuska inte genom att kolla vad bilden heter! ;)

image85

image86

image87

image88

image89

image90

och så min personliga favorit, jag blev så jävla snygg nämligen! ;)

image91

härmapan

både karro o nio har ju kört den här, så då vill jag också! ;)

ACCESSOARER
Väska: en snygg svart Jouni Exclusive i mocka
Plånbok: svart med en rosa revolver på, köpt i Santa Barbara i pisskvalitet, men snygg är den! ;)
Solglasögon: jag har inga för tillfället :/

TEKNIK
Mobiltelefon: Nokia... hmm.. 6103 tror jag.
Tv: Jag vet inte vad det är för märke, den är egentligen min brors dessutom o är än så länge kvar i sigtuna.
Dator: hp pavilion

BADRUM
Tandkräm: gärna crest eller sensodyn
Tvål: dove
Hårprodukt: fudge i mitt hjärta!
Huvudvärkstablett: treo eller treo comp
Doft: Hugo Woman (heter den så? den runda?), Laura- Laura Biagiotti och den bästa Goddess- Baby Phat
Hudkräm: Jergens nånting som mamma köper i USA samt Papaya från Madame Chic
Till ansiktet: Helst Mary Kays produkter men just nu är dom slut
Schampo: Fudge Wet Head tror jag det är
Balsam: Fudge något annat tror jag

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Ramlösa utan smak är godast och Vichys med papaya mango eller vad det är för smak på den
Vin: rött som inte är för tungt, fast allra helst skumpelumpa!
Bröd: hönökaka! :D :D :D helst åkes!
Choklad: mjölkchoklad från marabou

HEMMA
Säng: den här eller den i sigtuna? här 105cm från wonderland- helt wuuuunderbar! sigtuna 180 med massa madrasser från IKEA, grymt skön även den.
Lakan: ehh.. ingen aning. :D fast mamma har köpt nya skitsköna i usa till mig! :)
Porslin: jag själv äger 4 tallrikar och skålar från IKEA. :D

FÄRDMEDEL
Bil: volvo s60 D5, fast lite annorlunda eftersom det är lite av en prototyp
Flygbolag: jag diggar KLM!
Taxibolag: sällan alls, taxi 020 och taxi göteborg eller kanske kurir?

MEDIA
Magasin: Ridsport
Tv-kanal: mest 5an
Dagstidning: läser ingen dagstidning
Sajt: http://www.bukefalos.com

ÖVRIGT
Frisörsalong: The Tube
Bank:
SEB, men ska troligtvis byta till bohusbanken eller vafan mamma o pappa bytte till
Cykel: En mörkblå Trekker!

det tog för lång tid

jaha.
jag väntade för länge.
hade roger inte lurat iväg mig till stockholm hade jag kanske kunnat lösa det i höst. men nu är det kört.

mejram är inte till salu längre.

det är ju varmt

huuu, riktigt varmt idag! eller inte så huu egentligen, utan ganska trevligt, men ändå. :D

igår på väg till stallmötet så slog chocken mig om wasabi, men det var väldigt skönt att då komma till hästarna och få klappa lite levande sådana. usch. jag kommer nog aldrig glömma synen om hur han faller till marken o stelnar till...

idag fick jag ÄNTLIGEN sova tills jag vaknade, vilket dock var innan 10, men ändå. bara skönt att inte BEHÖVA gå upp! underbart! sen kom flyttnissarna med grejjer från amerikat, så nu ser huset ut som fan igen. :D sen var jag lite duktig o ringde rektorn på komvux i sigtuna o pratade med dom så jag kommer få mitt biologibetyg hitskickat så jag kan skicka det till antagningen. hurra! (eller ja, hurra såvida jag inte fått IG men det kan jag ju inte tänka mig). sen kom jag o mamma iväg på shoppingrunda, först till jordnära som har lite av varje, bland annat lite hästsaker (dock inget intressant) och smådjursprylar, så jag köpte en mindre vattenflaska, en stång att sätta grönsaks/fruktbitar på, en klotång o så fanns det en klonagelfil o det verkade ju som värt att prova, så jävla svårt att klippa klorna på dom så. värt ett försök! :P

sen åkte vi in till alingsås igen o kikade på hemtex, åt lite lunch o bokade klipptid åt mamman innan vi styrde kosan till alingsås o hööks. kände att jag inte ville rida ikväll i min kokheta gamla hjälm något mer o den är ändå ganska många år gammal, köpte en sån lättviktare som säkert inte är mycket svalare, men den var ruskigt bekväm iaf o har iaf ett par lufthål. sen råkade det bli ett par ridbyxor, en piké och ett par vantar också... förstår inte alls hur det kunde bli så... :D

på väg hem ringde karin om jobb, så jag ska jobba imorn, torsdag o söndag. fast inga heldagar o bara 4 timmar imorn antagligen o bara 5 på söndag. dock morgonpass då så någon stallfest blir det inte för mig, åker på invigningen med grill på K istället!

nä dags att svira om till den nya outfitten o åka iväg till K o hoppas att den andra tjejen inte dog av att inte få rida Mejram, så att jag får henne! :D

d.ö.d.

jag jobbade ju ute på K idag. alltid trevligt att vara där o jobba faktiskt. marie (stallchef) är en rolig prick o man trivs så bra där ute. jag mockade dock lite extra långsamt, huuu vad jag inte är van vid att mocka i spån, o dessutom är det ju alltid svårt att mocka när man inte är van vid den hästen... men det gick bra ändå!
fick ut o gå med salmiak också i en halvtimme i hettan, men han var supersnäll vilket förvånade mig lite då han stått o bockat som en tok i boxen. stackarn. haft boxvila LÄNGE!!!! först halt vanligt o sen under tiden går han o får en fraktur på hovbenet. men han är på väg uppåt nu igen så vi får hoppas att det går vägen! :)

sen hade dom ringt från slakten o sa att dom skulle komma idag. bläää.
det var för wasabi, han blev utdömd någon vecka sen, så många hältor och inget att göra åt det längre. wasabi är lite speciell också. VÄLDIGT rädd om sitt huvud, så när slakten kom o han skulle prova o se om han trodde det skulle gå att bulta så får wasabi nästan panik, så han tror inte att det skulle gå. så händer något o wasabi trillar nästan omkull, skitskumt, men han hade fått en VÄLDIGT stor dos lugnande så kanske satte det in av stressen... och då kunde gubben iaf hålla för ögat o klappa på pannan utan problem, så han tyckte vi skulle prova.

marie går ut med wasabi och slaktaren, jag hämtar en hink vatten och kommer ut PRECIS när det säger pang (fast mycket tystare än jag trott) och wasabi trillar till marken direkt. sjukt vad fort det går. ställde ner hinken till dom o gick innan han hann snitta halsen på honom för att tömma blodet...

gjorde iordning Chutney åt Marie o gick till ridhuset med honom, då luktade det illa (järn typ) och jag såg tyvärr blodet.. men innan marie hoppade upp täckte hon över allt med gödsel. blä.

jag tror inte att jag smält det än.
att jag faktiskt såg wasabi dö idag.
jag har ju visserligen velat vara med, bara för att ha varit med någon gång, men det känns så ruskigt overkligt nu, fast inte särskilt hemskt.

underbara wasabi, nu är du på de evigt gröna ängarna som är alldeles flugfria, och galopperar o busar som aldrig förr med dina vänner som väntade på dig där.
vila i frid och vi ses igen!

Wasabi
e. Juventus - Amateur
1996 - 4/6 2007

image83

sömn o raj-raj

jag glömde ju säga det.
att jag fick raj-raj i fredags! :D
på radio city kör dom ju raj-raj på fredagar i the tommy show, och man kan tigga raj-raj, så att man får rajet och timmen blir tillägnad en. så jag skickade ett sms där jag satt i bilen o lyssnade o tiggde. och jag fick det! :D haha. så jag blev nämnd flera gånger i radion! :D hurra! :D o det värsta är att jag faktiskt blev fånigt glad över det hela. hahaha.. :D

sen idag var det ju finalen i bohuscupen i dressyr o där skulle K tävla med flera ekipage och så laget. såklart började det 8:30 o Lina hade start nr 3 o Charlotte 6, så ingen sovmorgon.... blev en väldigt lyckad dag dock med mååånga placeringar, men även mååånga felridningar. :D men Eva o Mogge gick o vann förklassen, med en Lollo o piri på 3e plats också. sen i lagklassen gick lollo o kom två o charlotte blev 3a med nougaten. dock red lollo fel även i lagklassen o hade hon inte gjort det hade laget kommit 2a idag istället för 3a, och 4a totalt o sista placerade istället för 5a och precis utanför. men å andra sidan hade dom ju inte kommit så bra som dom gjorde om hon inte varit med alls, så det jämnade ut sig. :D

riktigt skoj var det iaf att vara bland alla Kare igen, jag känner mig hemma där! :) även skoj att träffa många gamla vänner på gfrk! :)

sen precis innan vi åkte hem så blev jag tillfrågad om att jobba imorn, så det tackade jag ju ja till såklart. men jag ville ju sooooooooooooooooooooova imorn.. :(

HA HA!!!

Och det ett HA HA som i Nelson i Simpsons.

Danmark.
såna JÄVLA spån!
såna otroligt tragiska jävla spån.

hahahahahahaha

jaaa vi slår en svensk spelare med knytnäve i magen...
jaaa vi förstår inte varför vi får rött kort...
jaaa vi springer ner o slår på domaren...
jaaa vi LÅTER honom springa ner o slå på domaren...
jaaa vi springer ner igen o sparkar boll...
jaaa vi skiter i det också...

hahahahahahahhaha

fattar dom inte hur misslyckade dom är? :D

-------------------------


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

3-0 till sverige. :D :D :D :D :D

alltså jag säger då det.
danmark. :D :D :D :D :D

för första gången i mitt liv tycker jag att det är SKOJ att jag såg matchen. :D
jag är uppriktig jätteglad över att ha sett det. :D

en ny bostad

ett timmerhus har jag köpt! det ni!
fast inte till mig såklart, utan det är bäbbelibubbeli (dvs glenn o roland) som fått en utebur! jag o mamma var runt överallt o letade o hittade tillslut en bra på hornbach som var billig, snygg och man slapp bygga ihop den. däremot behövde man ju behandla den, så det har jag gjort i några dagar nu, först impregneringsolja som skulle torka i hundra år o sen nåt annat så den fick en fin "teak"färg (dvs oranget.. haha.. fast den ÄR faktiskt fin). så idag, alldeles nyss, fick dom flytta in! dom verkar nöjda! dock är den lite mindre än inneburen, men är det fint väder o jag är hemma kan dom antingen gå lösa på altanen, eller så sätter jag ner dom på gräset med gallret till inneburen, så vafan! dom verkar trivas dom små rackarna! :)

sen så har jag börjat jobba också. igår var jag o kicki iväg o gick brevid karin. sen idag åkte jag dit själv o gick brevid, men blev även lämnad ensam en stund mitt på dagen. det var dock ruskigt lite folk idag till att börja med, men sen kom lite sol o så även lite folk. fick faktiskt en liten rush med folk men fick aldrig panik haha. :D tur det också eftersom jag imorgon ska jobba själv hela dagen! :D fast det är samma kille i receptionen imorn också, o då det var slött även för honom idag så lärde man känna honom lite o han var en rolig prick, o jag kan alltid ropa på honom om det behövs med. :P

hade en släng av ångest igårkväll som fortsatte till o från hela natten o även imorse.. men efter en knapp timme på jobbet började det släppa och har sen inte känt mer, så vi får hoppas att det fortsätter i rätt riktning! det är ett hemskt trevligt ställe, o övrig personal där är även dom supertrevliga, o lönen är heeeeelt ok, så ja! :)

det är alltså på sisjö golfbanas café jag jobbar på. det ni! ;)