valborgsplugg

idag har jag suttit hemma o pluggat. rätt skönt att slippa känna att man måste festa.. har dock inte fått klart så mycket som jag hade tänkt få klart idag.. halva hemtentan ungefär bara.. men gör som frida sa, koncentrerar mig på den så får vi se hur det går med mikrobiologitentan, går det inte så går det inte. en omtenta känns inte så himla jobbig ändå.

lena ringde igår och hade tråkiga nyheter. dom hade haft ute vet och gått igenom hästar. mejram hade reagerat på bägge bak när dom böjde, så hon skulle boka kliniktid idag så får vi väl se när dom kommer iväg och vad som är fel. blä! :( min skrutta! :( hon har ju dock inte varit halt alls sen hon kom, vilket är rätt ovanligt. men samtidigt så känns det rätt jobbigt, för hon går ju rätt mycket och nu går hon ju bättre o bättre för fler o fler, hon kanske inte håller för att jobba så mycket? eller så är det bara muskler o leder som inte hängt med i utvecklingen... så får man ont i hjärtat med, hela helgen gick hon rätt mycket o i söndags var hon ju JÄTTEFIN! och det borde ju gjort jätteont på henne. :( man känner sig så hemsk, även om man inte kunde ha vetat att hon hade ont... men men.. får hålla tummarna att det mest är en semester hon behöver!

roligare nyheter är ju att min faster sålt Olle och nu har Olle och hans nya ryttare kvalat till handikappOS så han ska till Hong Kong! :D helt sjukt att den hästen kunde bli en så bra handikapphäst, men dom funkar superduper ihop! finns en liten novis om det i senaste ridsport. fastern nämns dock inte, bara häst, ryttare och att bo tibblin tipsade om att hästen var till salu. :P får hoppas att allt går vägen för dom i sommar! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback