en blåsig tur i parken

så ääääääääääääääääntligen fick jag åkt ut till tränaren! :D
mötte upp henne ute hos Jan, och slogs återigen över hur uuuuuuunderbart vackert hans ställe är! såg honom rida och önskade att jag hade tid att sätta mig o titta lite, men det kanske jag har nästa gång! det är en sån fröjd att se så ruskigt duktiga människor rida på så ruskigt fina hästar! att han dessutom är en riktigt trevlig prick gör ju inte saken sämre!

nåja, vi fixade iordning hästarna o red ut o blåste bort! :D
vi var tvugna att rida upp på ett berg för att komma ner i dalen, inte för att vi direkt hann rida i dalen eftersom allt tagit sån tid- mycket pga blåsten- men ändå! :D det var rätt spännande! ;)
red Dreamy som är en riktig pärla! ojojojojojOJ vad hon o jag bråkat i våra dar, men jag tycker väldigt mycket om henne och hon skulle aldrig göra något dumt på riktigt, och aldrig ute på tur heller! hon var överlyckig o bara njöööööööt när vinden kom som värst- dom andra två blev lite smått jättetöntiga av det, men hon bara njöt! :D

efter vi ridit kom en annan elev som håller på att träna bort sin rädsla och hon ska även köpa dreamy. var jättekul att se dom i rundkorallen med lite join up! fick även tillfälle att leka lite med snowball (ponnyn)! dels jobbade jag honom med tyglarna som om jag red, och oj vad han jobbade på bra! :D sen lekte vi lite nhaktigt och han var sååå söt! fast för närgången, men han blir så rädd om man blir arg på honom så jag lät det vara för den här gången. :)

det var en underbar dag o precis vad jag behövde!
ska förhoppningsvis dit igen på lördag! hoppas hoppas hoppas!


i övrigt har allt vart rätt lugnt. vart o shoppat lite, på en tjockisaffär bland annat. o det är lite kluvet till om det känns bra eller inte! :D dom har visserligen ner till strlk 12 som är en kanske 38? och då är man ju ingen tjockis. men ändå. det känns lite jobbigt att handla i en tjockisaffär. fast dom hade så sjukt snygga kläder, så jag var tvungen! även om det mesta inte gick att ha på sig, konstiga modeller på allt nästan. men fick ett par manchesterbyxor med 3/4 längd (ungefär) och en snygg tröja. ska tillbaka o kika på lite jeans också. o så har dom såååå fina klänningar, men jag vet inte när jag ska använda dom?


sen så saknar jag min roger. har inte pratat med honom på ett par dagar. :(
känner mig alldeles bortglömd! :(


bild från idag, vill ni se fler gå in på min photobucket, adressen finns nånstans i något annat inlägg! ;)
(notera vinden i manen! :) )

29516-23

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback