ooooops

nu råkade jag shoppa lite till... :o
fast det var rea igen.. fast på la redoute.
45% på ena plagget o 10% på det andra. hehehe...

då är det ännu mer gratis än det var hos ellos häromdagen... ellerhur? :)

en söt kofta o ett sött linne jag spanat på länge.
tyvärr fanns inte byxorna jag trånat efter kvar, så nu slipper jag fundera över det mer iaf. :p

hoppas bara all skit jag köpt på mig nu passar........... :D

dags att tävla nu eller?

nu är det kommet.
det lilla kortet.
släpade med mig sandra till täby centrum där vi köpte getter till emilia o sen ut till veda för att hämta korten (till mig o Cattis som också var med). vi blev dock sittandes ganska länge för att se på hopplektioner o jävlar vad jag saknar ridskolelivet... o att hoppa! :D

men nu har jag mitt kort iaf. :)

grontkort


i övrigt så är väl allt som vanligt.
går runt med en liten svag känsla av panik i mig.
hoppas att det beror på att högskoleprovet närmar sig alldeles för fort med alldeles för lite plugg o att jag verkligen verkligen VILL lyckas på det men antagligen inte kommer göra det. :S

läskigt nära

ja som vanligt så flyter dagarna på.
det har varit helt löjligt bra väder- skönt!
försöker plugga till HP som är nu på lördag, går sådär. o så är man ju dessutom så himla kluven till hur jag vill att det ska gå. eller det är ju självklart att jag vill att det ska gå så bra som möjligt. men samtidigt inte. fast jag vet ändå inte vad jag vill ändå. jag hade nog vart kvar här om jag varit ekonomiskt oberoende. o åkt hem när jag ville bara. eller flyttat till usa. saaaaknar det helt sjukt. skiter sig allt kan jag ju bli flygledare där kom jag på. hehe. hej nu ska vi slösa ytterligare 5 år av livet på att vela!

igår var jag dum mot sandra hehe..
red ut på herda o aigur o sa att jag skulle rida vintset på bana sen för han behövde det. dock kände jag av allt pollen (o dom säger att pollenet inte är igång än. yeah right!) o kände lite astma, så jag tvingade henne att rida för mig istället, sa att jag skulle vara snäll, men det var jag inte. :)
Anders var där o red Tiiu också o frågade om jag höll i lektioner lite så jag sa till honom det jag sagt till Anki, att jag gärna håller lektion för dom om dom vill, o även han var absolut intresserad.

idag var vi ruskigt omotiverade o red till sandgropen (herda o vintset) o red lite halvhjärtat där o klättrade lite. börjar dock tröttna på vintset- det är inte kul när hästen VARJE dag blir rädd för sin egna skugga. :/

o så det läskiga.
skjutsade sandra upp till hagen för att hämta vintset, då ser vi lill-atos traska ur hagen (batteriet var tydligen slut så ingen ström, men inga av dom andra hästarna går i närheten av staketet) o ställa sig vid hösilagebalen för att äta. vi tar honom o sätter in honom o ser att nedre tråden ligger i marken där han gick ut. så vi spände den o satte för med snabbstolp o elband som låg där, där han gått ut, i övrigt var ju staketet helt o hästarna är ju inte små direkt så vi tänkte att han inte går ut där det är två trådar som det ska.

sen när vi är klara med allt kommer bella o är stressad över att hon är sen till sin kurs hon har på tisdagar (där hon lånar aigur o tiiu) så vi erbjöd oss att ta in aigur o tiiu. uppe vid pojkarna ser vi lillen stå ute på den sådda åkern brevid hagen. o så ska man försöka fånga in honom... han drog en repa i skogen, han drog en repa bort till vägen o tillbaka men lugnade sig precis innan jag skulle åka o hämta en havrehink i stallet.

det är lite smått läskigt eftersom hagen o åkern gränsar med tåget till arlana, och på andra sidan tåget ligger E4an.

han fick iaf följa med aigur till stallet o stå i sin box och imorn ska ett nytt batteri upp till hagen också.


sen idag har jag flytt livet genom att beställa alldeles för mycket kläder. visserligen inte så mycket egentligen. 3 toppar o ett par jeans. men ändå... fast man fick 10% rabatt o en kabinväska på köpet.........



när hur och varför?

helt plötsligt blev klockan 3 o jag fattade ingenting först.
hade jag verkligen suttit här o läst på buke SÅ jävla länge?
sen fick jag panik då jag insåg att klockan egentligen var 4.

fast klockan är bara 3, för datorn hoppade fram från 2 till 3 alldeles själv!

idag har vart en helt ok dag.
gick upp, slöade, åkte till apoteket o fick den nya dosen på medicinen, åkte till stallet, nästan allt var klart så vi pysslade iordning det sista. hämtade vintset, pratade med isabella o tommy, red ut med sandra o tiiu... o vintset är helt hopplös o blir bara värre för varje gång jag rider honom. så ruskigt jävla tittig! höll på att åka av i torsdags då han drog en tvärnit o sedan bocksprång. idag blev han bla rädd när tiiu trampade på en rot och när hon frustade. korkade jävla häst... sen hämtade vi aigur o jag provade honom men sa ganska fort nej tack, sen höll jag lektion för sandra. o han blev faktiskt riktigt riktigt fin! sen hem o duscha o åka till cissi där vi åt mat, glodde på film o slööööade!

men nu ska jag nog ändå sova.
för imorn väntar HPpluggande (och med HP menar jag tyvärr inte harry potter)

så förbannat trött

jag är så jävla trött på mig själv och mitt mående.
jag är så sjukt jävla trött på det.
nu har jag kraschat ihop igen o jag orkar inte plocka ihop mig igen.

kan inte någon bara tala om för mig vad det är för fel på mig och hur man lagar det?

det är som min pappa sa igår.. hur ska jag klara av en 5½ år lång utbildning här uppe om jag nu kommer in? när det är så dåligt redan nu? och jag vet ärligt talat inte.

varför finns det inte rehab för idioter som jag?

dumma dumma carrie

jag har lyckats låta bli att titta på repriserna av sex and the city som går på nätterna nu. men så idag så var 3an på när sandra gick o la sig o jag har inte orkat byta... så blev det dags för det. o dumma dumma jag bytte inte kanal. dumma eftersom det var avsnittet när carrie o aidan bryter upp (andra gången, när dom är förlovade).

jag hatar det avsnittet. för aidan är helt jävla perfekt. o carrie bara sabbar skiten. eller ja. hon gör ju inget dumt just då egentligen. men jävla Big.

o jag hatar att det sitter så mitt i prick.
kan inte se ett enda avsnitt längre, eftersom även dom som inte alls handlar om det så vet jag ändå hur serien är. o jag kan inte låta bli att hoppas att jag kommer få min Big tillslut också. men jag vill inte hoppas det. speciellt inte efter dom senaste veckorna. herregud, kan någon spola tillbaka tiden till 99 o få mig att inte gå på den där jävla festen?

ja se det snöar igen!

idag vaknade jag (eller jag halvsov) av att dom ringde från jobbet äntligen.
ska dit o skriva papper på torsdag o sen sa hon något om att börja utbildningen på måndag.
blir alltså ingenting med det andra jobbet jag blev erbjuden, även om jag är sugen! :P

igår var jag o sandra lediga efter den långa dagen i lördags. men idag var vi ute hos hästarna igen. mockade först o svor över vädret- det SNÖADE!!!!! ganska mycket också. o jag ville verkligen verkligen inte rida i ridhuset igen. så vi bestämde oss för att rida ut ändå o tur hade vi för det slutade snöa straxt innan vi skulle ut. Sandra red Aigur som såg riktigt fin ut, blev sugen på att prova honom själv faktiskt! :D jag red Vintset och undrade vart den rädda jag tagit vägen. Rida ut på en unghäst som man inte har någon aning om hur han är ute eller när han reds ut senast... men han var supercool så inga problem där inte! :)

Sen tog vi ut Tiiu o hade sitsträning på henne, fast Sandra satt så fint så det var inte så mycket o säga faktiskt. :D


En bonusbild på min nya älskling Vintset, lite nerförsbacke o sitsen är som vanligt hemsk. men ändå. :P
vintsetmars

frisk o fin

bestämde mig för att köra igenom virusprogram på datorn eftersom jag inte orkat uppdatera min norton på jag vet inte hur länge (säkert ett år eller så) :o

två små spywaresaker o några cookies som var rena "hålla koll"are.

that's it!

min underbara lilla dator! :)

(eller ja. det var det som hittades iaf. :P o så peppar peppar osv... )


sen så fick jag ännu ett jobberbjudande.
en kompis som driver en egen verksamhet o har en stor gård som ligger helt otroligt vackert. dock ännu längre från gbg. men bra tider, bra betalt. från april o fram över sommaren. fy fasen vad sugen jag blir. har ju inte skrivit några papper på g4s o inte heller spikat något konkret med tekla. fast jag tror inte det ändå. men det hade inte varit dumt. inte dumt alls...

idiotjävel

igår var det dags för jobb.
vi skulle köra bägge sightseeingvagnar med tillhörande par från operan o runt på små korta turer på ca 15 min.
det var familjedag på operan nämligen.

att vara i stallet klockan 5 är inte jättekul.
att sedan lasta en häst i 1h 45min är inte heller jättekul.
det är underbara herda som är helt dum i skallen.

hon är inte rädd, inte stressad, ingenting.
hon bara vill inte.
tills hon sedan vill o går rakt på o står där snällt tills det är dags att gå av.

hur gör man med en häst som bara inte vill?

sen mockade jag o sandra o fixade lite innan lastbilen kom tillbaka o vi kunde lasta på pojkarnas selar o så aigur o aatos, det hela tog ca 5 minuter innan vi faktiskt var iväg igen.

trotts allt så hann vi faktiskt i tid!
så vi satt där o körde våra rundor mellan 10-14, mot slutet av dagen fick jag också köra! :D det var skoj! :D
fast läskigt också. det är ett hyffsat stort ekipage man styr över! :O

Sen började hemfärden med aigur o aatos o dom gick ju på direkt utan att ens tveka trots att vi stod framför rosenbad o gjorde det. tack gode gud för såna hästar!
så hem o lasta av o så in till stan igen, eller ja, till gärdet där vi hämtade dom andra.

Tiiu gick ju på utan tvekan hon med, o där fick hon sedan stå.
i 1½ timme.

Herda skulle bara inte på o var om möjligt ännu omöjligare... klockan började ticka, tekla skulle jobba o jag skulle träffa vänner o klockan blev efter 5... tillslut kom vi på att gå o kolla o fråga hos djurgårdens ridskola om vi fick låna en stalldörr eller nåt att backa in i, o det fick vi. då går hästfan på med en gång, trots att dörrarna inte omslöt hela och det inte fanns något bakom direkt.

jävla häst!
enda gången hon blev stressad var när lastbilen med tiiu i åkte ifrån henne upp till ridskolan.
JÄVLA HÄST!!!!!!!!

tillbaka till stallet o lasta av o fixa mat o ta in o åka hem duscha åka in till stan o träffa kompisar... hemma igen vi 2tiden...

idag är jag trött o har ONT!
jag har ont i benen o armarna o händerna.
framförallt händera.

3 timmar o en kvarts (blir det va?) så gott som konstant dragandes i en 6-700kgs häst är jobbigt....


I'm the working kind

Idag mitt i havrebärandet ringde dom från G4S o sa att jag fick jobbet!
Ska jobba natt 75% o börja så snart som möjligt efter att lite praktiska saker blivit klara (läkarkoll o lite annat).

Alltså kommer jag bli kvar här uppe ett tag.
Vilket ändå känns rätt bra, att veta vad man gör o inte behöva flytta hem till föräldrarna igen osv.
Kommer dessutom bli rik på kuppen! :O

Hade en skithärlig dag ute i stallet med.
Vi körde Herda o Tiiu med sightseeingvagnen o det var riktigt kul!
Fast fan vad läskigt att JAG ska lära mig köra den där stora saken!!!! :O

Underbart vårväder med.
Livet känns faktiskt SÅ mycket lättare när solen skiner o det är varmt o härligt ute!

praktiken kan börja!

Nu är Sandra här för att göra sin praktik hos Tekla. I hela 3 veckor är hon här! :O

Så idag styrde vi kosan mot stallet o bestämde lite inför den här veckan. Så mockade vi o fixade åt damerna o red ut på Tiiu o Herda. Helt underbart väder var det! Solen sken o fåglarna kvittrade! Hästarna var snälla med, eller Herda var jättesnäll, Tiiu var pigg o full av bus! :D

Imorn ska vi få ge oss ut o köra Tiiu o Herda, ska bli skoj!
Sen ska jag rida Vintset på onsdag igen o Sandra Tiiu, så då tänkte jag att vi kanske tar ridhuset så man kan få lite kort igen, man får ju utnyttja Sandra nu.. hehehehhe.. :D

Sen på lördag ska vi ju köra hela dagen, något vid operan eller vad det var.

blablabla

trampar rakt i fällan

ännu en slö dag.
slöa hemma tills jag åkte till karin o åt god mat o kikade på melodifestival o fotboll.
o jag håller med ola salo- helt bisarrt! :D

sitter nu o bränner skiva inför hemfärden imorn.

o surar.
över att jag så fort jag får chansen trampar i hans jävla idiotfälla.
varför vill jag så jävla mycket att han ska bry sig?

varför blir jag så ruskigt besviken över att han är som han är?
han har varit precis likadan sen jag lärde känna honom.
o ändå så lär jag mig inte.
jag försöker o hoppas, vill o önskar att det ska vara annorlunda just den gången.
men det är det aldrig.
och kommer aldrig vara heller.


men det känns som att tills den dagen vi glidit ifrån varandra såpass
att vi aldrig hör av varandra igen, kommer jag fortsätta att glatt
traska ner i fällan, bara för att se efter om det kanske möjligtvis
finns ett litet hopp om förändring.


lite bulemi skulle inte sitta fel!

klockan är alldeles för sent men jag är fortfarande för mätt för att gå o lägga mig. :P

degade första halvan av dagen innan jag åkte o hämtade upp karin o daniel för att sedan åka till stallet.
mötte där sandra, carola o emelie o carola berättade att även emelie vill att jag ska flytta hem o tjatar om det. :P Fick en superfin teckning från lilla E också! hon är så underbar! :D

sedan fixade vi med både amanda o corro eftersom sandra inte hann rida o vi lika gärna kunde ta bägge, sen upp till ridhuset.
amanda var först helt jävla bäng i huvudet. ett tag trodde jag att hon hade ont som fan i ryggen (men jag kollar ju alltid som hastigast när jag borstar o då reagerade hon inte) men det släppte när dom trevliga människorna som var där innan slutade galoppera i full fräs o lämnade oss ensamma. eller släppte o släppte. blev bättre iaf.

sedan hjälpte jag daniel lite med corro o hoppas han fick ut något av det. han tappade balansen big time i traven men löste det hela. hehe.. snart åker han av!!!!! *moahahahaha*

sen hälpte jag först karin på amanda (delvis för att se hur amanda såg ut, men hon hade definitivt inte ont), o det gick faktiskt riktigt bra. sedan fick hon hoppa upp på corro istället o det gick också riktigt bra. han har blivit ruskigt fin den lilla parveln, dom gör verkligen ett superjobb med honom! :D

sen tillbaka till stallet, pyssla o dona, ge kvällen o åka till Franks för att möla i oss god mat, sen till karin i möla i oss god äppelkaka (Karins specialitet!). :P

Trevlig dag, dock inser jag hur SKOJ det är att hålla lektion o hur mycket jag saknar det. :P
Får fråga lite försiktigt om någon av dom i stallet uppe i sthlm vill ha lite hjälp nångång.. om inte annat är jag rätt bra på att peta om folks sitsar har jag hört. :P

blablabla.
nu ska jag försöka ignorera min uppsvällda mage o sova....

HJÄLP! en skugga! :O

idag har det hänt mycket!
klev upp efter en timmes snoozandes o "skulle bara" alldeles för länge så när jag väl började ta tag i städningen (i vild panik) insåg jag att dagen inte kommer bli som tänkt. :D

dels städade jag inte alls som jag tänkt, fick bara diskat lite (finns massor med disk kvar :D) men tänkte att Sandra nog lever med det... plockade ihop saker i all hast o gjorde mig redo för stallet, när jag skulle ta på mig skorna insåg jag att jag inte ätit så det var bara att fixa lite gröt (det enda jag hade hemma :p) o äta. sen iväg! :D

där blev jag sittandes i sadelkammaren lite för länge pratandes om ditten o datten med tekla o med en Bilbo över mig som var helt kär i mig eftersom jag luktade marsvin (höll i roland i kanske en minut igår i stallkläderna men det luktade JÄTTEGOTT enligt bilbo :P). sen mockade jag åt flickorna två på rekordtid (fick faktsikt ovanligt snabbt) o traskade bort till pojkarna för att hämta Vintset, som såklart stod i bortre hörnet o gick bara längre bort ju närmare jag kom.... tills Heko fick för sig att jag kanske var rolig o dom alla kom för att hälsa (när jag gått nästan hela vägen ner såklart....) Sen snabbt fixa iordning honom o bege sig ner till ridhuset.

Där drabbades jag av plötslig rädsla över att rida unghäst. :P
Vet inte hur många unga o gröna hästar jag suttit på, o det är ju inte som att han är en nyinsutten 3åring. Han är 5 o har tränats regelbundet i dressyr och även lite hoppning, gått med sightseeingvagn o allt också. :P
Kom över det ganska fort dock. :D
O han är ju för rolig, först blir han rädd för sin egna skugga på långsidan. :D Sen var det faaaaaaarrligt när det skvätte upp på väggarna i galoppen (fast bara på ett ställe) o sen var det sååååå hemskt att gå mellan väggen o hindret som Nottes ryttare satte upp (med ca 2 meter mellan hinder o vägg, minst!). :D
Men han var så himla rolig att rida! Lite såsig men lyssnade när man bad honom gå fram. men OJ vad han hängde i handen i början! Är ju van vid Herda som inte vågar ta stöd alls, så kommer en sån här drummel! :D Men efter lite uppvärmning fick jag upp honom lite mer o han kom igång bak o blev lagom i handen istället, kunde både få upp honom o länga ner o det var skoj att prova honom! :D

Sen snabbt iordning med honom igen o ut i sjukhagen (orkade inte gå upp till pojkarna med honom igen ;) ) o hämta in töserna. o sen bar det av till rundan i skogen där man kan galoppera o galoppera o galoppera :D 10 minuters galopp! :D

Först fick vi dock tackla det något läskiga med att gå över både järnvägen till arlanda och E4an på bron som går över... dock var det ju mer jag och tekla som var nervösa, hästarna brydde sig inte alls. :P
så väl framme vid rundan så fattade vi galopp o det kändes som att rundan aldrig tog slut! :D Både jag o Herda blev genomsvett kan man säga. o sen det puckot, efter ungefär 7 minuters galopperande så får hon för sig att lägga en brall o dra.... efter SJU MINUTERS GALOPP i friskt tempo.... men vi fortsatte o varken innan eller efter den brallen fanns det ens en tanke på att hitta på något utan hon rullade bara på i fint tempo o var påverkbar åt alla håll... skum häst eller? :P

Sen fixa hästarna o mat o grejjer o åka hem, packa bilen o åka o hämta daniel för att åka ner till göteborg.
så nu sitter jag i alingsås o ska väl gå o lägga mig!

Känner mig helt mör i benen o kommer säkert ha en träningsverk som heter duga imorn... dels krävde vinne rätt mycket ben, o sen nästan hela tiden vi galopperade stod jag upp. jag är inte van vid att stå i lätt sits i 10 minuter på raken... blir ganska så statiskt på musklerna. :P

men men.
det går bort med lite amandaridning tror jag nog! :D

gör inte idag vad du kan skjuta upp till imorgon

idag började med att jag svor över precis allt och bara ville ligga kvar i sängen o gråta mig bort.
men hästarna kallade så det var ju inte så mycket att grubbla över egentligen.
o när jag väl kommit iväg så blev det en bra dag.

nästan så att jag satt o skrattade för mig själv över vilken otrolig drama queen jag är ibland.
som igår, när jag skrev i bloggen, jag satt liksom inte i becksvart mörker o bara stirrade, jag spelade faktiskt harry potterspelet på gamecuben...
fast samtidigt så är det ju precis så hårt det känns när man väl sitter i det.
ibland undrar jag om jag inte är lite manodepressiv light.

idag var som sagt en bra dag.
hade morgonfodring/utsläpp o möttes av hungriga hästar. speciellt aathos var så hungrig att man inte kan tro att han någonsin ätit mat. :P när jag kom in till småpojkarna hittade jag aaraton liggandes o tänkte "fan säg inte att han är fast igen" men kunde inte fundera så mycket över det eftersom han ibland bara inte vill gå upp. tänkte att jag märker nog vilket snart nog ändå. bytte allas täcken o gick in till småpojkarna igen o mycket riktigt var han "fast". eller snarare fick han inget grepp med framhovarna så han kunde inte ta sig upp, men han var väl hungrig för tillslut gick det ändå. :D han fick äta upp o sen släppte jag ut damerna, som först inte ville ut.. speciellt Harda gick  o funderade på annat här i livet... hopplösa tanter! :D sen småpojkarna o sen första vändan med stora pojkarna. vågade inte ta alla eftersom det är isgata hela vägen till hagen o jag är urusel på att gå på halt väglag som det är...

sen fixade jag iordning Tiiu som inte alls förstod varför hon behövde stå inne o red ut i duggregnet. tog den längre rundan runt vattenverket. travade nästan hela asfaltsbiten o hon var sååååå jävla pigg. :P galopperade på grusvägarna o då var hon istället skitcool. :P härlig tur iaf. :)

pysslade o donade o hoppades att jag gjorde rätt på betforn till alla odjuren o åkte hem.
hade världens planer för dagen, skulle städa såååå fint eftersom jag åker hem imorn o sen kommer sandra med upp på söndag. skulle dessutom ringa både rektor för att skriva prov i biologin och läkare angående medicinen.

vad har jag gjort?
sovit, spelat harry potter, glott på tv...

o jag måste ju ändå göra allt det där.. hopplöst.

funderar på om jag börjar få ordning på allt igen.
jag söker veterinär (uppsala) som första, etologi och djurskydd (skara) som andra o så agronom (uppsala) som tredje.
sen vore det bästa om jag orkade vara kvar här tills hösten (om det blir etologi o djurskydd o jag då flyttar), jobba för tekla över sommarn o få den erfarenheten. eventuellt så åka hem mellan högskoleprovet och midsommar? jag vet inte riktigt... men mamma o pappa står bakom mig vad jag än väljer vilket är skönt. jaja.

imorn är en stor dag.
ska rida Vintset! jag o tekla ska ta en längre runda med galoppsträckor o sånt skoj, men alla jävla hästar tappar skor hela tiden, så dom enda med 4 skor o broddar i alla är aatos, herda o tiiu, o jag har ju både herda o tiiu o tekla ska rida lektion på aathos. så istället så ska vi rida ut på tiiu o herda o så får jag rida Vintset i ridhuset. :P
herregud det var riktigt längesen jag red unghäst! o han är ju sååå fin med! ska bli skoj skoj! :D

sen jävlar åker jag o hämtar daniel, åker hem till karin o äter äpplekaka o sen hem till alingsåset!


mörkt

jag sitter här i en kolsvart lägenhet och orkar inte röra mig ur fläcken.
jag är hungrig, måste städa, måste åka o handla, måste mata marsvinen men jag orkar verkligen inte.
mamma ringer stup i kvarten men jag orkar inte svara.

igår var jag på intervju för jobbet jag så gärna ville ha, nattjobbet.
just nu undrar jag vad fan jag ska ta mig till om jag får det.
för med min vanliga "tur" så lär jag ju få jobbhelvetet, bara för att jag inte vill.

högskoleprovet närmar sig med stormsteg, o jag har inte orkat plugga på säkert en vecka.


det är minst sagt kaos.
totalt kaos.

hjärnan går på högvarv o jag reder verkligen inte ut det hela.

men på torsdag åker jag hem igen.
bara två dagar till. ikväll, imorgon (då jag har både utsläpp o tiiu) o så torsdagen, då jag först har bägge hästar innan jag åker iväg o hämtar daniel o åker ner.

fast bara tills på söndag. för då måste jag o sandra hem igen eftersom hennes praktik börjar på måndagen.

o jag undrar vad som blir bättre av att jag flyttar hem?
vad vinner jag på det?



RIP Baileys

Var precis in på GFRKs hemsida för att kika på startlistorna för morgondagens dressyrtävling (många Kekipage som skulle dit). O så ser jag tyvärr att underbara älskade Baileys inte längre finns med oss.

Hon var en mycket speciell dam, svår som attans tills man kände henne då hon var rena drömmen- enligt dom som hittat knapparna.

Om inte annat var hon en otroligt vacker själ, o jag kommer aldrig glömma när hon kom gnäggandes efter Tiger när vi red ut på lägret på Ramsjöhall!

Rest In Peace Baileys, jag hoppas att du nu slipper ha ont!

image34

it's aaaaaaaaaaalllllllllllllll green

lite hastigt o lustigt så anmälde jag mig till en Grönt Kort Kurs på vallentuna rk och gick den idag.

med alla rätt på provet o en benlidning som "nästan ger mig tårar i ögonen" så är det nu bara att ge sig ut på tävlingsbanorna.

eller nåt. :D

men nu har jag det iaf!
det var fanimej på tiden!

varför?

varför är min blogg på vänstersidan i explorer och centrerad i firefox?
o fastän jag väljer en stilmall där det SKA vara centrerat är det ändå till vänster i explorer.
irriterande som fan.

har gjort om lite igen. färgerna.

blablabla.
på måndag ska jag på intervju hos g4s, så håll tummarna, eller inte, jag vet inte vilket som blir bäst.

nu ska jag iaf till uppsala för att köpa hö till grisarna.
dom piper argt på mig för att jag glömde köpa igår.


flytta hem?

ja jag vill verkligen.
men jag vet inte.
kan man leva med att inte bli det man faktiskt alltid velat bli?
o vad ska jag bli istället?


hästarna är det enda som fungerar just nu.
igår red jag bägge, herda var superfin på uteritten förutom en bock åt sidan så jag nästan åkte av. :P Tiiu red jag i ridhuset o hon var riktigt fin.
idag red jag o tiiu ut med ingela o herda. gick riktigt bra. tiiu var pigg som fan men vi kunde galoppera ganska långt i ett riktigt lugnt tempo. o hela ridturen var bara så härlig. mådde så bra efteråt helt harmonisk. så fick jag beröm från ingela om hur fin tiiu var i förrgår när vi bägge red i ridhuset. skoj! :D


o nu sitter jag här o är helt desperat efter ett ragg.
haha.
ragga på mig! :D