spice up my life

idag är det fredag. på fredagar åker man till ridskolan och rider sin underbara lilla mejram. det gick bra idag. mejram var verkligen jätteduktig och vi börjar hitta formen igen. hon kändes verkligen såå mjuk o fin, mjukare och finare än hon gjort sen hon fick ont i ryggen tidigare i år. och det var en rejäl lättnad med tanke på att jag ska tävla henne nästa söndag på lektionsmästerskapet. :p

iaf så satt vi som vanligt efter lektionen och fikade i omklädningsrummet. en tjej satt och läste i en ridsport och kom till hästannonserna. jag frågade henne om hon såg nån häst till mig samtidigt som våran instruktör kommer in för att gå på toa. då säger hon att hon kan ju be Jimmy (våran superduktige hovis) böjja mejram. om jag var seriös med att vilja köpa henne. svarade ja innan jag hann tänka efter så hon sa att hon skulle göra det. så vet man om det är någon idé att fundera vidare på det.

så nu är det pirr i kroppen.
på måndag ska han ändå dit och böja en annan häst. så han lär väl ta henne då också när han ändå är igång. jag vet inte vad jag vill. är hon helt ohalt även efter böjning så måste jag bestämma mig. då måste jag verkligen ta beslutet om jag klarar av en häst. en egen häst. samtidigt som jag ska flytta. bli frisk. börja praktisera? börja mitt nya liv. är hon halt på böjning så slipper jag bekymra mig. då kan jag bli hemmastadd där uppe och sen fråga dom igen när jag känner att jag orkar med det.

mejram.
min fredagskrydda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback