pissdag i pissvädret

idag har verkligen varit helt totalt jävla värdelös. sådär så att man inte borde klivit ur sängen utan bara legat kvar o skitit i precis allt. det började ju redan som jag skrev förut, med att inte kunna sova pga ångest o vakna med den. det har bara fortsatt så.

gordon har packat ihop i stort sett allt sitt nu. o det känns förjävligt. som tekla sa idag, min flytt blev inte riktigt som planerat. jag skulle bo här o må bra i ungefär 5 år framöver. jag skulle trivas eftersom jag faktiskt älskar stockholm och att det faktiskt är storstad. jag skulle bli sambo, vilket jag i princip aldrig fick bli eftersom han aldrig var hemma. och nu är det helt slut med allt. jag ska flytta hem till mamma o pappa. skoj.

kom iaf iväg till stallet o red ut på tiiu med tekla o aatos, den korta svängen eftersom vi hade ont om tid men trav o galopp nästan hela vägen. o precis på slutet var tiiu riktigt fin faktiskt, hon som bara springer ute annars. skoj! sen behövde tekla åka till jobbet så jag skulle fixa resten (mocka två boxar, fixa lite halm o så mat till alla o rida två) men så kom regnet så jag sprang ut o hämtade herda så att hon inte skulle bli blöt så vi kunde rida. fixade sen klart boxarna innan jag gjorde iordning henne. började bara regna mer o mer men struntade i det o tog på mig chapsen o så istället så jag inte skulle bli blöt. men herda var på lagom ballt humör o vägrade stå i närheten av stenarna jag hoppar upp från så sadeln hann ju bli pisseblöt- hemskt skönt att sätta sig i!

nåja, ut kom vi på den korta svängen igen, stundom i ösregn blandat med hagel o stundom i inget regn alls. herda var pigg pigg pigg men skötte sig fint. jobbade mycket sidförande på vägen bort, galoppade lite på vändplan o vände hem. provade en galopp men damen bara laddade mer o mer så jag la ner det. hon blev iaf väldigt fin o det allra sista i traven var hon super! skoj! :)

ställde in henne med täcke o började fixa maten till alla. svor över att inte ha hösilaget inne eller iaf under tak eftersom jag blev pisseblöt, inte av att packa, utan av att höt var såpass blött att när jag bar in det i säckarna blev jag dygnsur på rumpan där den låg emot. :P blev iaf klar o kunde börja intaget av odjur. skulle ta vintset o heko först men vintset var hygglig o hade omkull mig så jag satte mig i hästskit. tack. han är känslig om öronen o drar upp huvudet, o inte blir det då lättare att få genom öronen heller. efter jag trillat skulle han inte komma nära mig heller, så han fick stå kvar medans jag tog in aigur o småpojkarna. sen provade jag igen- då sprang han till andra änden av hagen.... tog in morsorna- virma går så snällt till sin box själv, släppte perla som istället var på väg ut genom den andra dörren till gödselplattan, varpå harda vägrade gå en meter- kunde inte släppa henne eller få iväg henne till sin box och kunde då inte fånga in perla igen.. jävla odjur som sagt.. tillslut gick harda in o perla kom på vart hon bodde o gick in hon med...... tog med mig en grimma ut till vintset o fick knäppa upp över nacken o ta på den den vägen istället för att alls få in honom....

vid det här laget var jag inte bara dygnsur hela vägen in till trosorna, utan då även fin av hästskit.
virma såg inte ut att föla inom dom närmaste timmarna så jag åkte hem istället. sur o förbannad o undrade vad i helvete jag håller på med hästar för.

kom hem till en mörk lägenhet där jag inte ens kunde laga mat eftersom kastruller mm inte var mina. hade dock en stekpanna o ett kärl till att laga saker i mikron- så det blev två quornfiléer med kantarellsås. hurra.

jag har iaf fått nån nytta gjord.
anmälde mig på alingsåshem för att ev kunna få lägenhet där om jag nu vill. där kanske det iaf GÅR att få en lägenhet.. för jag tror inte jag vill bo i skara även om jag pluggar där... skara liksom. nä.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback