it's oh so cold

jävla skit vad jag hatar att det är så jävla kallt här! *grr*

började dagen med att sova alldeles för länge. som vanligt. :D
så lite slöande innan det  bar av till stallet. mockade åt flickorna o rökte med maria innan jag tog in odjuret Herda o tog på henne longeringsutrustning och traskade ner till ridhuset. tack o lov var jag själv. jag hann knappt be hästfan skritta innan hon exploderade.. och sen var det EXPLOSION så fort jag bad om något alls.
hyffsat välbehövt med andra ord.
fortsatte tills hon inte brallade mer och inte ens ville fatta galopp och travade lång o låg och lyssnade på mig. hon var då GENOMSVETT över precis hela kroppen, o vi höll nog inte på i mer än 10-15 min. men nu har hon iaf fått bralla av sig ordentligt så förhoppningsvis så kan hon hålla sig lite mer i skinnet nu när vi rider.
får väl fortsätta longera henne ibland, kanske göra innan man rider eller så också så hon får ur sig det. hon verkade tycka att det var skönt att få göra allt. jag blev ju liksom inte sur utan bara lät henne hålla på.

sen upp till stallet o mocka hos småpojkarna o så fixa all mat till dom o stona. sen mocka åt heko o aatos o sen fick jag åka hem! :D

imorn ska jag ju med tekla och jobba. ska bli skoj men fan så kallt.


Kommentarer
Postat av: pernilla

Willkommen to norrland tunnis! ;)

Lät som hon behövde släppa lite spänningar, var säkert jätteskönt för henne!

Postat av: lizan

fast jag har inget emot att det är kallt UTE, men det behöver ju för fan inte vara så jävla kallt i min jävla helvetes lägenhet!!!!!

enda varma rummet är badrummet, jag som hatar att ha det varmt i mitt badrum...

2007-02-15 @ 23:37:35
Postat av: lizan

ja just det... jo.. idag red jag i ridhuset... och galoppen var sååååå mycket trevligare. istället för dragkamp och göra fina ovalliknande volter där vi draaaaaar uuuuuuttåååååååååååååt så kunde vi faktiskt göra riktiga 20metersvolter, tror tom jag gjorde någon mindre! :O :O :O

2007-02-15 @ 23:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback