hur tänker man då?

pratade med en vän häromdagen, och hon dissade folk som hade djur istället för barn, vilket fick mig att tända till. vem fan är hon att döma folk på det viset? så jag sa helt enkelt att jag aldrig skulle kunna med att sätta barn till världen. att jag aldrig skulle kunna vara så egoistisk som att utsätta något så fint för något så vidrigt som mänskligheten. jag överdrev kanske, men ändå. jag blev sur som sagt.

fast ibland undrar jag om det verkligen är en överdrift när jag hatar världen. idag har jag haft en dålig dag, eller den började bra i stallet med en mysig ridtur, men sen. blä. allt är bara blaj och dessutom har jag skitont i nacken. och när jag blir på det här humöret så hatar jag världen lite extra. sen går man in på kära buke och läser tråden om folks längd/vikt. jag vet att jag bara borde hålla mig undan, men det går liksom inte. och där är folk som redan skulle räknas som underviktiga som dessutom vill gå ner ännu mer. som tycker att ett bmi på 18 är något att förfasas över. men man ska ju inte se på bmi utan folk är olika blablabla. jo. men nånstans går ändå en gräns. en tjej la upp bilder för att visa att hon minsann ser riktigt frisk och sund ut, det jag såg var två äckligt smala armar och benknotor överallt. därmed inte sagt att hon har någon ätstörning. men om det är frisk och sund, så undrar jag vad dom tycker om de som jag anser ser friska och sunda ut?

slog på mtv för att ha i bakgrunden, så kör dom jordin sparks och vadhannuheters dåliga låt om att dom inte kan andas. kom då genast ihåg något som en av jubelidioterna på rix fm sagt i radio häromdagen. nu kommer jag visserligen inte ihåg exakt på pricken vad han sa, men jag tolkade det som att han ansåg henne vara rejält tjock. just då funderade jag mest över vadfan en radiopratare ska kommentera artisters vikt för, men nu blev jag mer förbannad över det.

här är den "tjockaste" bilden jag hittade på henne efter en snabb googling


jo, hon är ju helt ofantligt gigantiskt storväxt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback