en proppfull bil!

igår kom mamma och hennes väninna sandy från usa. konståkningsVM är det som kallar. det börjar dock inte förrän imorn så vi hade idag till att göra roliga saker... hehehehe... när jag vaknade o såg snön hade jag inte längre dåligt samvete över att jag tänkte skippa skolan. ingen idé att köra i skitvädret!

vi åkte istället mot göteborg och IKEA! blev lite allt möjligt. har ju bestämt mig för att behålla hennes soffa o bokhylla tills vidare, men det är ju lite annat som behövs ändå. försökte att bara köpa billiga saker som går att byta ut utan att man känner att pengarna går åt helvete, men som ändå funkar. smakprov:

soffbord
image183
bord har jag, men inga stolar. har ingen aning om vad jag vill ha så det fick bli 4 skitbilliga klappstolar så länge
image184

gardiner till sovalkoven, dock är dom inte riktigt så klarblå, utan mer blågröna
image185

sen lite allt möjligt. startpaket till köket, sängkläder, badrumsgrejjer, tvättkorg, lite ful tvbänk mm. blev även en sväng för att köpa en till bur till grisarna eftersom dom kommer pendla med mig! en fin stor bur som jag tror blir skitbra. nytt hus o sånt också eftersom det inte ingick. dock höll vi på att inte få in buren i bilen. haha. sååå mycket saaker! :D

mamma hade ju även med sig en jäddra massa skit så nu känns det som att jag kanske har allt jag behöver!
smakprov på dom grejjerna:

duschdraperi med massa svartvita foton på surfare från 50talet, handdukar och en klädhängare
image186

och hon som bor i lägenheten nu var tapper nog att faktiskt flytta idag! helt otroligt att man ger sig på det i det här vädret, men hon hade inte så mycket val heller så... har beställt bredband idag också och det ska ju bara ta en vecka så det ska jag ha när jag flyttar. dom hade kampanj nu med så jag får 3 månader gratis! woohoo!
emelie har lovat att hjälpa mig flytta o jag hoppas att någon mer kan ställa upp, men det är ju inte SÅ mycket ändå! jobbigaste är ju att få hem stora sängen från shurgard hem hit o lilla med till skara. o så är tvn rätt tung. bordet är ju lite otympligt med, men resten väger ju inte så mycket iaf! tror jag inte. haha. skolböckerna gör det iofs men vafan. IT LOSES IT SELF!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback