klänning, promenader och rosa som inte syns

igår fick jag min klänning!
ni minns kanske att jag la upp några bilder på klänningar o funderade över vilken man skulle ta. bestämde en som mamma åkte o köpte o skickade till mig, o det lät sig inte dröjas så igår låg paketet här! :) min snälla mams hade dessutom stoppat i en bok och ett par örhängen! hon är snäll hon! :)

provade klänningen och blev riktigt glad! den sitter som den ska! woohoo!



är helt klart nöjd med mitt val! den går att ha på sittningen men går att ha annars med, vilket känns positivt eftersom de andra klänningarna bara samlar damm...


sen har jag igår o idag varit ute på riktigt härliga promenader med agneta. igår gick vi i mörkret så vi tog svängen bort under E20an, genom kyrkogården, över nån äng på nån nyanlagd grusväg, längs nya cykelvägen som går till skövde, in till badet, därifrån till stan o så hem via kaplan typ. tog en dryg timme totalt och var wunderbar! skönt att gå o tjattra i krispig luft, fastän luften här alltid luktar illa av slakt, ko eller gödsel. men man vänjer sig! ;)

så idag när vädret var så härligt så bestämde vi att promenera igen. den här gången i dagsljus eftersom jag behövde vara på kårexpeditionen klockan 18 för att inventera/fixa iordning. vi tog slingan i skogen på andra sidan E20, så våran promenix började på samma sätt som igår men blev ju helt annorlunda sen. häääärligt väder o i skogen luktar inte allt illa heller! fantastiskt! promenaden blev dock längre än tänkt så jag fick komma sent till kåren efter att ha gått i en timme o en kvart. jisses, ska vi fortsätta såhär så lär man väl bli smal eller nåt! ;)

vårat kårkontor blev sedan riktigt fint! eller iaf jämfört med hur det såg ut innan! ;) jag fick tom ett eget fack, det ni! ska vi bara bestämma oss för möbler o hur allt ska vara där så blir det bra på riktigt!


hade ångest över att behöva välja mellan criminal minds och sista perioden i matchen mellan frölunda o hv, men tack o lov spelar indianerna som sopor- ingen idé att kika... så dr Reid it is! :)


som bonus får ni en bild på mig o fifi från i lördags. vi red i det rosa kitet, dock syns ju inte det pga ridhus+mobilkamera. men vi var riktigt tjusiga vill jag lova! :) är SÅ skönt att ha henne att fokusera på. dessutom har dom köpt in två nya som ska vara superfina. undra hur många tårar som kommer till helgen?


Kommentarer
Postat av: Marie

Den klänningen blev ju jättesnygg! Bra val!

Postat av: Kicki

Du har ju redan gått ner massor! Ska du försvinna??? ;)

Tur det finns tröstehästar. Tänker på dig!

Snygg klänning!

KRAMAR

2009-03-20 @ 22:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback