Pismo Beach

Pismo Beach är en strandremsa här i cali som är den enda som tillåter att man kör runt med bilar och allt möjligt motordrivet på den. Min bror har velat åka dit ett tag och eftersom alla andra i familjen hade saker att göra idag så bestämde han o jag att vi åker dit o kollar läget!

Himla fin väg dit, och himla fin väg hem, och stranden var rolig!
Fast det är liiite otäckt när man kör runt på off roaddelen, där man får köra "to the best of your ability", för sanden är rejält djup här o där och man vet aldrig när man kör fast... :P Vi var nära på ett ställe, men när brodern lät mig bestämma väg tog vi oss ut såklart. ;)

Så när vi var tillbaka vid den andra delen där man inte får köra som en dåre och där man får campa osv så skulle vi köra upp en bit och ta en "sanddynebild". Vi hade kört på ungefär samma ställe innan utan problem, men nu körde vi helfast. :P Öppnade dörrarna och helt plötsligt var det inte ett långt kliv ner, utan marken var alldeles där.. :P En snäll herre som körde runt o stilade i sin coola Jeep erbjöd sig snabbt att dra loss oss, så loss kom vi utan problem. Fast sen åkte vi nästan fast preciiiiis innan vi kom ut på den blötare fasta sanden. Haha... :D






Innan åkandet i sanden var jag tvungen att känna på vattnet. Som var frikkin iskallt!



Så vart vi fast...



Förbereder lossdragning...



Woohoo! Free at last! Lite skillnad på markfrigången när vi satt fast och när vi var uppe... ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback