Från QTL till Stockholm

Det kan nog bli en ganska bra dag imorgon tror jag. Idag har i alla fall varit en bra dag. Sov ganska bra, ingen morgonstress (jag älskar fortfarande vår kursansvarige som schemalägger oss från 10:15), föreläsning där jag hängde med till stor del, luncha lite och få gjort denna veckans inlämning... Sen hamnade jag iofs i ett zombielikt stadie och lyckades inte ta mig från skolan utan satt mest o stirrade på min skärm. Haha. Blev uppryckt ur zombiehålet av min granne som kom o snackade lite skit. Fick cyklat hem till slut och har sen varit ganska produktiv. Inte på pluggfronten, men på pussel, pyssel och städfronten, vilket känns helt ok ändå. ;)

Imorgon får jag återigen slippa stressa på morgonen (Love him I tell you!!!) och sen försöka förstå och hänga med på en ganska hemsk föreläsning. Haha. Vår kursledare säger själv att det nog inte blir så ball, men han ska försöka se till att vi hänger med... Och efter morgondagens föreläsning kommer fredagens kännas mycket bättre? Hmmm... ;) Det handlar iaf om QTL imorgon. Såhär säger wikipedia: Quantitative trait loci (QTLs) are stretches of DNA containing or linked to the genes that underlie a quantitative trait.

Det är inte helt enkelt och jag har hittills aldrig riktigt lyckats greppa det hela. Men kanske blir det här gången då allt faller på plats? Hoppet är det sista som lämnar människan?

Efter föreläsningen är bara att cykla hem, stoppa i sig lite lunch, plocka ihop grejer, proppa Glenns bur full med hö och sen sätta sig i bilen o åka. Hämta upp Emelie i Nypan och sen vidare mot el Stockholmo! Vi kör nog via Aggan i Handen och tar pendeln in till stan sen. Handla lite vin ska vi hinna göra också för sen ska vi tjöta skit o dricka vin så sent som vi orkar innan vi får lite skönhetssömn inför konferensen på torsdag.

Åh.

Jag är så sjukt pepp! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback