I'm a yogi baby..

Igår köpte jag mig en yogamatta. Idag invigdes den! :)
Frågade min käre mor så snällt jag kunde om hon ville sponsra ett betalmedlemskap hos yogatoday.com och det ville hon så idag valde jag fram ett pass och körde. Kändes väl egentligen lite sådär, tänk vad mycket man tappar på ganska kort tid. :( Men jag vet att jag lyckades bygga upp ganska mycket på kort tid också, så bara jag kör nu så ska det nog gå bra. :)

Tog ett ganska grundläggande pass, som inte var sådär superroligt men som gav en hel del bra bas-grejer att tänka på, så nyttigt var det absolut ändå! Mattan var kanske inte den bästa, lite för hal faktiskt! Men jag ska prova att vända den upponer nästa gång och se om det blir bättre. Block saknar jag också men det funkar med böcker så länge, men jag måste hitta block att köpa! Eller beställa på nätet så att jag får hem i alla fall en ganska så snart!

Efter passet kändes det riktigt grymt dock. Och jag passade på att kika lite i spegeln och min downward dog ser inte alls så illa ut som den känns, och mitt framåtböj är också bättre än den känns. Gött. Nu ska här yogas! Jag räknar med att kunna göra följande asana inom kort.... Eller inte...




Blev i alla fall så pepp av yogan att jag körde lite snabb styrka efteråt också. Lite mage, bröst, biceps och triceps. Åh vad jag saknar mitt USAgym.. :( Det var så bra. :( Får försöka komma igång med lite styrka också utöver yoga och promenader/jogg så att det börjar kännas värt att satsa lite mer på det igen också. Men vi får se. Nu är det yogafokus först. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback