En lägenhet?

Imorgon börjar allvaret igen, sista kursen innan exjobben drar igång! Huga vad tiden går liiiiite för fort... 1½ vecka tills projektplanerna ska in på exjobben och ja, jag ligger lite efter kan man säga... ;)

Ser fram emot kursen vi ska ha nu, primatetologi. Nytt ämne och mer etologi vilket känns bra att ha under bältet. Tyvärr är det med idioten av alla idioter, men det ska väl gå ändå. Bråkar han med mig kommer jag bråka med honom. So bring it! :P

Sen får alla hålla tummarna!
Har fått erbjudande på en käck lägenhet i Eskilstuna så nu måste alla hoppas att jag får den! Sen ska jag fundera över om jag vill bo kvar där eller flytta tillbaka hit när datainsamlingen på exjobbet är klart. Tiden får utvisa! Hyran är bra mycket lägre i Eskilstuna, men där känner jag typ två personer.... Så ja. Vi får se helt enkelt! Men tummar för lägenhet är ni snälla! :)

Kommentarer
Postat av: Lägenhet Eskilstuna

Har du skrivit kontrakt på lägenheten? Om det gick i stå så kan du alltid ta en titt förbi oss, vi har information om ett antal hyresvärdar i Eskilstuna med lediga lägehenheter!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback