Hemtentor.

Jag har lite sådär hatkärlek när det gäller hemtentor. Jag tokdiggar att inte ha salstentor, jag avskyr att plugga till dom, pluggar aldrig tillräckligt och tycker allmänt att det är pest och pina. Hemtentor slipper man plugga till och lärandet blir så himla mycket bättre. Salstentorna vi haft kommer jag inte ihåg mycket av, hemtentorna finns det i alla fall lite kunskap kvar att skrapa fram. Men fyfan vad energi dom tar närman väl gör dem. Det är skitstressigt och man är aldrig riktigt säker på om man är på rätt spår eller helt tokfel ute.

Sitter med vår tenta i bevarandebiologin nu. Pust. En fråga klar. Tror dock att jag inte alls besvarat den på det sättet de tänkt men det är för sent att göra om nu så vafan. Det får bära eller brista. Har jag tur så låter de mig komplettera eller göra om bara den om jag nu missuppfattat så totalt.

Andra frågan har jag börjat så smått med, men ville ta en liten paus. Haha. Den är mer kreativ i sin utformning, man ska skriva ett svar på ett (påhittat) "letter to the editor". Sånt gillar jag. Och ämnet är relativt enkelt och jag har många idéer på vad jag ska ta upp i mitt svar. Det är ju även begränsat till 750 ord, vilket också gör det enklare eftersom man inte kan ta upp allt utan måste välja sina ord lite mer. Jag har skrivit en inledning som jag är hemskt nöjd med, får hoppas att den får plats bara för den innehåller egentligen inget viktigt. Jag bara gillar den. ;)

I övrigt är allt lite chillarns. Körde hem till Alingsås igårkväll, ville hem över helgen så då var det bättre att åka hem redan igår och sen ha all tid jag kunde få till tentan här och slippa lägga 2½ timme av tentatiden till att köra. Ville inte vänta till efter heller eftersom man aldrig vet om jag behöver till 17:00 på mig imorgon eller inte. Som vanligt blev Glenn jätteglad över att komma hem, jisses vilka rundor han sprang på matsalsmattan igår! Lilla grisen!

Tror det är dags att sätta fart med lite middag så att jag kan skriva klart mitt brev sen... Funderar på om jag kan unna mig att skriva i soffan framför TVn ikväll. Den här typen av skrivande är ju så mycket lättare, och jag TROR att jag kanske kan klara det... Annars är det bara att flytta på sig igen? Eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback