Finaste gula

Tog ett par bilder i fredags när jag var och sa hej till finaste Corro. Finaste gulisen! Passade på att borsta bort lite päls på honom också. När en fällande fjörd inte är en del av ens vardag blir det riktigt roligt att få ge sig på pälskaoset. ;)



Hans något närgågna kompis


Det ser inte ut att vara lika mycket päls som det  var..... :P


Kommentarer
Postat av: Åsa - Hästeriet

Jag gillar att det var päls.... överallt? :p



Sv: Ja, det kommer från körningen, även om jag aldrig tränat det. Körhästarna MÅSTE ju verkligen stå stilla när man spänner för och enligt mig måste alla andra hästar det också, även om de inte ska spännas för. Bra grej det där med namnet också, ska jag testa! :)

Postat av: Åsa - Hästeriet

Sv. Eller hur. Som en halt t ex, efter hand tar jag bort "ptrr" mer och mer och förhoppningsvis har jag en korrekt halt och inte en häst som trampar omkring. Detta jobbar jag ju med nu framför allt när hästarna är unga, tanken är ju att sen mer och mer ta bort röstkommandot under ridningen. Men jag tror på det som stor hjälp. Och där ser man ju med hästen och båten att med det befästa kommandot blev hon trygg för att du sa att det var okej att gå förbi. Det är precis dit jag vill komma. Jag vill inte ha en lobotomerad häst, jag vill ha en uppmärksam häst, men som litar till fullo på mig och går om jag säger att det inte är någon fara. :)

2012-05-21 @ 12:18:10
URL: http://hasteriet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback