hästdagen i bilder

karin o daniel följde med till stallet i förrgår och karin blev HELT kär i mejram efter att ha fått skritta henne en svänga. vi gav oss ut på skrittur utan hästsällskap, men eftersom vi var 3 personer så kände jag att det nog skulle gå bra. vilket det gjorde! inga tendenser att backa ner i diken, utan hon var faktiskt väldigt duktig! när vi väl kommit förbi den "läskiga" gården så var hon väldans avslappnad faktiskt! :) jag red bortvägen och karin red hemvägen.

så eftersom jag skulle tillbaka upp idag ville dom följa med igen, vilket dom såklart fick. blev först rundan genom skogen och flygfältet på mejram och sen ett försök till dressyrpass på Lasse. Jobbade på med att försöka hitta traven, la upp stigbyglarna och plågade mig själv ordentligt! Vissa steg hittade jag verkligen rätt kändes det som, men jag kunde inte hålla det mer än knappt en halv volt.. men jag TROR att det går framåt iaf! ;)

Havrefältet bakom ridhuset och vägen upp till sommarhagarna



nästan hemma igen med pyjamasklädd mejram


först longering av mejram för att kolla så hon inte var halt, hon var ju det efter dikesbesöket, men så vitt jag kunde se var hon ohalt, och så länge jag inte såg något skulle vi ut o skritta och ta lite trav om det kändes bra. hon ser ju för rolig ut iaf! :D inte alls samma häst som på dom finaste ridbilderna. men hon är iaf finare än hon var när hon kom! ;)


står o väntar på Karin o Daniel som inte har långa hästben att kliva med


genom trollskogen! jag försöker få väck spindeltråden jag fick i ansiktet.. :P


travar bort vid flygfältet


vänder tillbaka för att möta upp karin o daniel, stå o vänta är sååååååååå tråkigt!


så tillbaks förbi hagarna, hemskt tråkig utsikt hästarna har....


så var det dags för allvaret på Lasse, fast det gäller att inte vara FÖR allvarlig: bonusbild på mig, såhär snygg är jag sällan! ;)


var både dammigt och mörkt i ridhuset så det blev såklart inga bra bilder rent kvalitetsmässigt. ridmässigt var det ju inte heller någon höjdare. jag kan ju inte rida lätt i normala fall heller, så tro fan inte att jag kan det på Lars... inga bilder togs när jag försökte mig på nedsittning och galoppbilderna som var ok kvalitet var i nuslårvienkullerbyttamomentet av galoppen. :P men några bilder ska jag visa upp ändå!

photoshopad så att man kunde se något alls.. varför kniper jag med knäna och drar upp benen?








jag tokgillar den här bilden, just för att ljuset blev som det blev, så den visar jag fastän man knappt ser något alls! :)

Kommentarer
Postat av: SaraMara

Vad vackert det är! Ser ut att vara underbar omgivning!



Haha... Lasse ser ut att skjuta dig ur sadeln lite du? skrattar Känner igen det där fenomenet.

Postat av: lizan

det är helt underbart där ute!!! :)



Lite??? Nu var du snäll! ;) Fattar inte alls hur jag ska lyckas rida den traven till slutet av september då vi tänkt tävla. Kan vi inte få rida nåt eget program med bara skritt o galopp? :D

2008-07-05 @ 00:27:16
URL: http://lazertomte.blogg.se/
Postat av: SaraMara

Eller bara galopp kanske? Enda gångarten som inte är totalt spektakel för mig just nu... rodnar

2008-07-07 @ 09:46:28
URL: http://frogstomp.blogg.se/
Postat av: lizan

Fast om jag bara lär mig att sträcka på mig i skritten så funkar den riktigt bra! :) Och galoppen med förståss, märker från bilderna att så fort jag inte sitter på Mejram så börjar jag göra konstiga saker, som att rida galoppen med hela överlivet.... :P

2008-07-08 @ 10:38:16
URL: http://lazertomte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback