ser det ljusare ut?

nej det gör det egentligen inte.
lasse är fortfarande inte utredd färdigt för det har fortfarande inte blivit 2e mars. det är en riktigt jävla dryg väntan. :(
det är verkligen skittrist och han verkar inte så glad heller. :( kliade honom på halsen idag iaf o han blev superglad när han bara fick gå först på rätt sida om mig. älsklingen. lena sa iaf "äntligen" rätt ut att hon tror att det antingen kommer ta lång tid för honom att komma tillbaka OM han kommer tillbaka alls. skiiiiit! :( :( :(

men lösningen för mig ser ljusare ut.
först verkade det inte som att det skulle gå att lösa att jag fick fortsätta med fialoppan, utan byta till ridskolehäst igen. vilket kändes hemskt trist eftersom det inte finns några bra "lediga" som jag kan rida. så det hela kändes lite hopplöst o jag funderade över hur jag skulle göra för att få till det så jag fick rida fia. :P men det löste sig helt idag när jag var där o pysslade hos mejram som jag skulle rida på kvällen (vilket kändes skitkul, för bara nångång ibland sådär). Lena sa att hon o Åsa pratat om att jag skulle fortsätta med Fia, och frågade vad jag tyckte om det. Försökte dölja min överlycka och sa att jag absolut helst fortsatte med det. Sedan pratade vi om lektionshästar ifall det inte skulle gå med Fifi. o hon tyckte som jag, att det hade vart klurigt (en av de tilltänkta hästarna har blivit halt).. den enda som egentligen är ledig o "fin" nog är noggis, o han är för liten.. men vi sa att jag kunde ju testa om det behövdes!

så helt klart lättad kunde jag fixa iordning min skruttmejram o gå ut i ridhuset med lina o piri. sköööööönt att bara vara vi, även om det är roligt med dom andra såklart! men det var skönt att få catch up med bara lina också, hon har ju vart sjuk o lite hitan o ditan med så... mejram o piri triiiiivdes i varandras sällskap med. sötisar! :)

mejram var fin på framridningen och efter några minuters trav sa lena att "jaa, det syns ju att ni känner varandra" hehe. :) sen jobbade vi med galopp, vi ska rida program nästa vecka o Lina ska rida LB:2 så vi red galoppprogrammet typ. Mejram var såååå duktig o fin! Även innan vi fattade! Lilla skruttan! Och som hon försöker och vill vill vill! vi började dessutom med högern, men ändå jobbade hon på o försökte! blev riktigt fin bitvis men såklart MASSOR kvar. men samtidigt får man ju faktiskt anpassa kraven efter hästen! Över till vänster och oj vad hon kämpade! så himla fin var hon!!! visst ballar hon ur lite ibland men ändå!

Lena satt o njöt och sa att det var SÅ kul att se henne för hon såg så jävla nöjd ut med sig själv! :) Lina red också bra och piri gick som en klocka! Så Lena tackade oss bägge för ett upplyftande pass. hon hade varit dödstrött men kände sig som en ny människa efter våran lektion. Otroligt kul att höra faktiskt! :) Både jag o Lina kvittrade o var superglada när vi fixade resten av kvällen. :) Lena o jag kom överens om att jag ska rida Mejram nångång nu o då, för allas skull. Lena sa verkligen att det är kul och att hon blir så glad av att se skruttan gå så bra. Och ojojoj vad det lyfte mig! :) En sån kväll! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback