bättre- tillräckligt?

Den här helgens ridning gick mycket bättre än förra. Hade ju världens problem med att få fram näsan på lilla prinsen helgen innan det, så denna hade jag fokus hela tiden på att inte låta honom krulla ihop sig. Ingen lektion vilket kändes lite jobbigt samtidigt som det var lika bra det, för jag måste ju kunna hitta honom själv på söndag när det är tävling. Fredag o lördag har jag dock lektioner så det blir nog bra tillslut ändå.

I fredags kändes han rätt så bra. Red programlinjer och det mesta fungerade helt ok. Att ställa om från höger till vänster i serpentinen samtidigt som man ska skritta lite är svårt, från vänster till höger går det dock bra. Så ja, får hoppas att det blir godkänt iaf. :) Formen kändes bra även om vi inte fick till det där sista som behövs. Lena kom in på slutet för att rida och sa att formen såg riktigt bra ut så det var skönt att känslan stämde.

I lördags var han lite klurigare igen, krullade inte ihop men det var ändå inte samma solklara känsla på att han hade näsan framme. Men Anna höll ju privatlektion så jag frågade henne då och då helt enkelt. Red fler programlinjer och jo jag har koll på det mesta. Måste bara ha honom för hjälperna ordentligt efter framridningen så är det egentligen inga problem. Kände på några travlängningar men jäklar vad svårt det är. Han vill så gärna köra sitt egna rejs så avstämningen är så jäkla svår att få till. Och så får man till det men ska lyckas rida hela vägen fram så det inte bara blir springigt. Och så halterna som började bli katastrof igen när jag provade att ta sista galoppen o sen bryta av o vända upp på medellinjen- men det har jag vetat hela tiden att det kanske inte skulle gå så bra med halterna. Inget att hetsa upp sig över helt enkelt- det får gå som det går det med.

Idag hade ryttarmeddelandet kommit upp- enligt det ska vi ha fasta starttider- SKÖNT! men startlistorna har inte kommit än. Pirrigt som FAN (eller Pirigt som jag skrev på fejjan häromdagen. ;) ) men samtidigt är jag faktiskt lite taggad. Det ska bli skoj att få komma ut på bästaste hästen, önskar bara att vi kunde haft några veckor till på oss, eller att vi hade kunnat ge oss ut i våras när vi var som bäst. Men men, så är det med hästar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback