revansch!

Haha. Ibland är det lite jobbigt att vara nära vän med sin tränare, tex när man inte känner att det är helt 100 och hade velat testa någon annan. Andra gånger är det skitbra att vara nära vän med sin tränare, som dessutom är väldigt intuitiv, tex när man är skitsur på sig själv för att man tvekade på ett hinder, vilket tränaren visste trots att man inget sagt och därför planerar hoppning för en även dagen efter så att man direkt får ta itu med det hela. :)

Så jag fick ett sms imorse om att hon behövde åka om banken först men att jag skulle göra iordning Dreamy och ta på hopputrustningen igen och börja skritta. Dreamy var en solstråle idag igen- underbart!!! Framridningen gick strålande och hon var verkligen med på noterna. Kändes lite i vaderna dock från gårdagen, men men. :)

Körde samma övningar som igår med studsserie, räcket och oxern, dock sänktes både räcket och oxern eftersom hon tog så stora språng över, för att spara på henne. Jag bestämde mig för att absolut vägra tveka och studsen gick bra igen, räcket gick bra igen, så oxern som också gick bra men mitt över så känner jag att FAN! I all fokus att inte tveka så glömde jag hälen... Haha.. :D Vi körde ett varv till med studsen-räcke och efter räcket backade hon av själv vilket är precis det vi ville, så direkt på studsen och sen oxern och voila- allt var på plats! :) Så vi avslutade helt enkelt med det och både jag och underbara Dreamy sken som små solar. :) Så gött att känna att mycket blev så mycket bättre idag. Nu får jag helt enkelt se till att hoppa lite till så den sista ringrosten försvinner också. ;)


En av kvinnorna som har häst i stallet kikade när jag red idag också, hon är vuxen nybörjare och har en gammal snart 27årig häst som hon åker på. Tror jag skrev om en otäck avramling häromveckan- det var hon.. :P Iaf så frågade hon idag om det var OK att hon kikade när jag red idag, hehe ja såna är dom här. :) Hon hade sen pratat i telefon hela tiden när jag red, samtidigt som hon tittade, och sen när hon åkte longerade jag Monet så vi pratade inte direkt något mer sen. Men så ikväll hade jag fått ett jättesött sms från henne om hur hon tyckte det var underbart roligt att få se mig rida och vilken fantastiskt duktig ryttare jag är. Så himla gulligt av henne! Även om det inte är någon experts kommentar och även om jag vet att hon egentligen inte riktigt kan se skillnad på bra och dålig ridning, så värmer det oerhört att få sådana komplimanger. :)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Sommarcidern vill nog flytta till dig. Och jag med!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback