en egen

När man får sitta på en så fantastisk häst som Piri så blir man lite lätt jättesugen på att skaffa sig en egen krake. Gärna Piri då. :D

Han är verkligen en sån otrolig pärla att det är fan inte klokt! Har ridit tisdag, fredag, lördag och söndag och åh vad roligt det är! Han har varit pigg och taggad och så himla härlig. I fredag hade vi lite störningsmoment i form av hinder framme och vattenspridare på längst ner, men spänningen som blev i honom blev såndär bra spänning som går att jobba med. Vi gjorde inga underverk direkt men det var ett härligt pass som jag var nöjd med. :)

Sen i lördags slapp vi störningsmoment och kunde fokusera lite bättre. Fin var han igen och det var riktigt roligt igen. Försökte ha en plan men vet inte riktigt hur det gick med det.. :D Jobbade i galoppen med hålla honom framme men ändå kunna minska upp ordentligt och sen lite förvänd där han kändes otroligt fin. Traven efter det var som vanligt helt underbar och jag kände att men vi provar någon sidvärts och han flööööt fram. Och ÄNTLIGEN fick Lena se det!  Hon blev allt lite impad, höhö.. ;)

Igår på lektionen var han återigen finfin på framridningen, sen fick vi dock jobba med öppna längs medellinjen och ja, det är ju inte våran paradgren direkt men gick ändå bra mycket bättre än väntat och blev helt ok här och där. Tiden drog dock ut på tiden men lite galoppjobb hann vi med på slutet och det är sååå skönt att kunna sitta och finlira på detaljer och bara njuta av att lägstanivån ändå är såpass hög... Skönt att ha något som för det mesta fungerar iaf... :P Nu lär väl galoppen inte fungera alls till helgen bara för det, men ändå! ;)

De andra i gruppen var också nöjda med sig själva och sina hästar, skillnaden var dock att de inte så ofta är lyriska efter lektionerna, jag är det varje gång. Jisses vilken underbar häst han är min älskar Piri! :)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Wiiie en till som älskade Alice alltså! :D

Postat av: Matilda

De är knäppa! :D

2010-03-29 @ 22:51:54
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Sara

Klart du skall ha egen! Skit i USA och kom till Metropolen Säve istället. ;-)

2010-03-30 @ 11:48:20
URL: http://frogstomp.blogg.se/
Postat av: lizan

Hahaha... Nää USA lockar lite för mycket.. Och Säve är ju så dyrt med! :O Någon snodde ju drömvinsten för mig i lördags. :(



Men jo, det är klart att jag ska ha en egen snart!

2010-03-30 @ 14:28:17
URL: http://lazertomte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback