En rolig dröm senare...

Nu känns det nästan som att jag är nån konstig stalker eller nåt... Men jag känner ändå att jag måste berätta om min roliga dröm som jag drömde nångång imorse.

Jag hade precis fått jobb hos Matilda, aka showjumper, som jag snodde listan av i mitt förra inlägg bland annat. Men hennes stall var en blandning mellan stallet mina torihästar stod i ett tag, och ett annat stall jag drömt om innan. Hon hade en hel hög med olika hästar, alla var helt underbart supertrevliga att ha o göra med. Vi var ett väldigt härligt gäng som jobbade där, eller det kändes så iaf, jag tror att det var min första dag på jobbet. Men det var en sån go och lättsam stämning över det hela där alla hade nära till skratt.

Det som verkligen fastnade i mig var hur härligt positiva hästarna var till ALLT. Det enda jag gjorde i drömmen var iofs mocka skit o pussa på hästar, tillsammans med ett par andra i stallpersonalen. Men hästarna var verkligen så fina och även väldigt väldigt väluppfostrade. De hade humor och utstrålade sådant lugn och harmoni att jag fick vakna med en härlig känsla i själen.

En konstig dröm var det!
Men ack så rolig! :D


(Fråga mig dock inte vart jag fick det hela ifrån, för det har jag inte den blekaste aning om! Jag har aldrig varit på gården, träffat Matilda eller någon av henens hästar... Men att hjärnan är ett mysterium, speciellt när vi sover, är kanske inget nytt... ;) )

Kommentarer
Postat av: Matilda

Men gud vad söt du är!!! Kan berätta att alla pållar här är sådana, på riktigt alltså. Superglada personligheter. :) Men så gosar vi också ihjäl dem haha! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback