tid

Jag förstår inte hur allt kan ta så himla lång tid när man (eller i alla fall jag) jobbar i stall!

De stora momenten tar inte så lång tid tycker jag inte i och för sig. Mockningen går ganska fort känns det som i alla fall. Men alla småsaker. Allt pyssel. Jisses Amalia! Igår flöt allt på ganska bra trots vissa missöden som dock inte hände mig men ändå påverkade planeringen. Idag ska jag jobba senare för jag har kvällsfodringen eftersom det är lektionsfritt idag. Så jag åker dit o mockar o tar sen in dem lite senare eftersom vädret är fint också. Måste komma på när jag ska åka, måste vara klar till att jag ska möta upp Hanna o hänga lite innan jag sen kvällsfodrar, och det är mockning, intag, lunch/emfodring, städning och ridning av Dojjan som måste göras... Hmm... Skönt var det i alla fall att få sova lite idag!

På måndag måste jag vara där senast 8, men kan dra så fort hästarna är inne och på tisdag ska jag morgonfodra så då blir det ännu tidigare. Men ännu mindre för mig att göra visserligen. :)

Nä det är nog dags att sätta fart!

Vet inte om filtret jag använde blev sådär värst super... men det är ju inte bilden heller så det jämnar ut sig... ;) Jag och Dojjan igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback