Dag 04 – Det här åt jag i dag

Hahaha.. ATTANS att jag inte hade kollat vad som var dagens rubrik i listan innan jag åt det jag åt idag. För jäklarns vad jag svullade på kvällen!!! Dessutom har jag ju inga bilder, vilket inte är så skoj. ;)

Min frukost var iaf min standardfrukost, dvs en mugg Oboy (jo riktigt oboy medsläpad från Sverige :) ) och en rostad bagel med philadelphia och hallonmarmelad. MUMS! Lunchen blev en snabb liten tallrik med raisin bran blandat med cheerios och en skivad banan över. So far so good...

Sen blev det lite sämre. :P
Min bror och några vänner kör nördrollspel på fredagkvällarna, jag hade ingen lust att sitta hemma så jag åkte dit. Där bjöds det inte bara på pizza utan även på cupcakes, chips, ostbågar, cola, öl och säkert något mer som jag glömt... Jag började bra med att bara ta två pizzaslices som dessutom inte var så stora... Synd att jag inte stannade där... ;)

Nåja. Jag har ju både ridit sitsträning, städat lite på gården OCH tränat på gymmet idag. Men imorn är det födelsedagskalas för Tamaras dotter, så maten blir nog inte mycket bättre då känner jag på mig... Hoppsan.. Jaja.. Jag skriver inte mer nu så kan vi glömma det hela istället, känns som en bättre idé. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback