Dag 12- I min handväska

Hoppsan, jag råkade visst misslyckas med att faktiskt ladda upp det här inlägget, så nu blir det en dag för sent och två listinlägg på samma dag igen. Men men. :)

Min handväska är en enda röra. Så har det alltid varit och kommer säkert alltid vara. :)
Av någon anledning samlar jag på mig en massa skräp däri som jag aldrig tar ut, och inte skräp som i riktigt skräp, men saker som jag inte behöver ha där, jag stoppar ner något jag behöver en gång, och sen ligger det kvar... :P

Nåja, min handväska är egentligen inte så jag, den är lite för glad och skrikig för det, men jag gillar den ändå och det var en present från mina föräldrar. De var inne på Betsey Johnssons butik på outleten och så råkade pappa se att denna väskan var på tokrea, nedsatt med 90% ungefär... Och då kostade den ett par hundra från början. Så det är rätt så bra. ;)

Även om den inte är så jag så är den ganska praktisk


Det som nästan alltid finns i min handväska är dock såklart mina nycklar, på mitt älskade Chococatnyckelband som är några år för gammalt så den stackars katten börjar bli rejält sliten, och så min fina bricka från Kenya... Plånboken såklart, som alltid innehåller för många kvitton (och för lite pengar??? förstår inte det...) och korthållaren som har de svenska sakerna som körkort, visakort osv. Lite mediciner i form av astmamedicin, treo, halstabletter, allergimedicin. Hörlurarna brukar jag försöka ha med mig. Lite smycken brukar ligga lite varstans, framförallt örhängen, käckt när man glömmer ta några innan man skyndar hemifrån. En hel hög med läppglans. En liten flaska alkogel. En sjal finns ofta nedstoppad. Solbrillor och om jag vart ute så den lilla necessären med lite ögonskugga o sånt.

Det som (nästan) alltid finns med i väskan

Kommentarer
Postat av: Julianna

Det var en skitläcker väska :)

Själv försöker jag hålla mig ifrån handväskor...plånboken är tillräckligt full av skräp för att jag ens ska försöka mig på att ha en väska och hålla den städad...

Ha det fint!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback