Dag 21 – Denna årstiden tycker jag bäst om

Jag har ju tidigare svarat på den här frågan, och något svar har jag aldrig, för jag gillar alla årstider. Fast det är inte riktigt sant längre, jag har insett att jag inte tycker om vintern. Och jag vet egentligen inte varför jag slutat med det, för jag har inget emot det egentligen, så länge det inte förstör för en. Men vi får väl säga att vintern är min minst favorita numera ändå.

Om sommaren aldrig var för varm så skulle sommaren vara min favorit. Det får gärna vara varmt när man bara ska slappa vid havet, men jag är sån som blir varmt lätt och svettas ännu lättare och att gå runt och vara konstant svettig är inte superkul (även om jag vande mig lite vid det under veckan i Msambweni i Kenya... ;) ). Sen är ju sommaren inte så rolig när det aldrig blir varmt heller, eller om den bara regnar bort. Men är det lagom sommar, då jäklar! ;)

Men jag skulle aldrig välja bort våren eller hösten heller. Våren är ju bara så härlig när allt blir grönt och blommar och kvällsluften börjar lukta sådär gott. Det gillar jag med att bo här, för efter varje regn blir det vår. Folk säger att vi inte har några årstider här, men åhjo det har vi! Vår flera gånger om året till exempel. :) Höst är det kanske lite sämre med, visst fäller många av träden sina blad, men det blir aldrig höstigt. Förutom när det regnar, då känns det höstigt. ;) Och jag gillar höstrusk ibland. Det är mysigt! Och alla underbara färger i naturen och när luften börjar bli sådär härligt hög och kylig. Ahh...

Nej jag kan inte välja en årstid, det går helt enkelt inte. jag vill ha dem alla. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback