En biceps vs. 750kg tokig häst

Hur ofta kan man skriva om hur trött man är på att aldrig få rida ordentligt? :P Ska ta ett snack med tränaren om att vi måste sätta upp fasta tider eller nåt och boka in något extra varje vecka för det här är löjligt... Igår var hon ganska så sen pga livet som kom emellan. Sen var hon tankspridd och tänkte inte på att jag och hennes dotter behövde samma träns, och då gick såklart dottern före och jag fick vänta en kvart extra medan hon plockade ihop ett nytt träns. När jag redan väntat i en timme. Irriterad? Jag? Neeej, inte alls. Insåg också att hon inte skulle hinna ha någon träning med mig och rida själv kändes väl sådär men i vilket fall behövde hästen longeras först.

Så hejhopp hästen kutar iväg när jag släpper ut henne och pinnar på i en jävla trav. Sen börjar explosionerna. Nog för att hon kan bralla rätt rejält men det här var mer än jag varit med om och på ett annat sätt. Man brukar behöva hålla emot ibland och man kan få springa med några steg när man håller emot för att hålla kontrollen men igår släpades jag med i flera meter innan hon slutade dra. Sen rätt som det är går hon rätt upp och balanserar en stund. Och det gör hon ALDRIG.

Så få stopp och få in henne, ta av inspänningarna, kolla så bettet ligger rätt osv, ut på linan igen, då kör hon ner huvudet och draaaaaar i obekväma bockningar... Men jag fick dragit in huvudet på henne tack vare att inspänningarna var borta, så tog vi av all utrustning och lät henne springa själv istället. Och JÄVLAR vad hon sprang... Så vi hoppas att hon inte hade ont utan bara var så sjukt jävla pigg att hon inte kunde hålla sig...

Var så jäkla sur sen. Det hade regnat lite under dagen och har regnat mer idag och ska komma ännu mer regn. Ridbanan var dock ändå perfekt och så kan jag itne rida ändå. Skithäst!!!!!!!!!!!

Kände att jag hade lite ont i armen idag med, armen som hållt i linan. När jag och Marie var på gymmet och det var dags för bicepsträning kände jag det ännu mer. Ajaj. Men det är väl inte så konstigt när man håller emot 750 kg tokig idiothäst? :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback