ett gråtmilt kaos

sitter här framför TVn och vill mest bara gråta. inte av någon egentlig anledning. utan bara gråta. sådär så man ser något på TV som är alldeles gripande o bara grina. jag vill bara få släppa ut precis allt som finns där inne. o bara. ja. ut.

pratade med roger om mitt lilla kaos. han lovade att försöka ta reda på det han kan. men det känns ändå så sjukt jobbigt. för det hjälper ju inte. jag sitter ändå bara här. och vet ingenting. kan man inte bara få allt löst nångång? när ska jag få leva mitt liv så som jag vill leva det?

sen så läste jag "schemat" för hur Khästarna ska ridas igång nästa vecka. och insåg att jag måste galoppera mejram. hur fan ska det gå nu då? blä. hon kommer slänga av mig o jag kommer bryta armen. :p nää.. men jag undrar verkligen över hur det ska gå. men det löser sig säkert.

jag vill ha pengar. vad kan man sälja? försöker sälja mina kentgrejjer. men dom är inte värda något längre. jahapp. det var ju skoj. varför sålde man inte när man fick pengar för det? eller ja. man fick iaf drygt dubbelt så mycket för det då. och alla suedesinglar. dom får jag inte sålt nu. då fick jag sålt dom dyrt. vafan ska jag med dom till?

vad kan man annars sälja? jag vet inte jag.
vill bara ha lite pengar. något att röra sig med. men men.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback