ingen stabilitet alls

blä vad allt är jobbigt nu. eller inte jobbigt så. men jag är sååå trött i huvudet och själen. gordon fick ju sitt underbara jobb i köpenhamn. och han har skoj och tjänar pengar och gör det han vill. och jag är så jäkla glad för hans skull. det är verkligen skitskoj!

men i och med det här jobbet så vet vi nu inte alls hur framtiden blir. vilket inte är så jobbigt för honom, men helt fruktansvärt för mig. jag hade kämpat och kämpat, gråtit, skrikit och slitit mig fram till någon sorts stabilitet i min tillvaro i våras. jag gjorde saker och mådde bättre än någonsin. jag tog flytten till sigtuna som något positivt. att få börja ett nytt liv. jag såg fram emot det.

men nu sitter jag här och har ingen aning om hur framtiden blir och kan itne planera något alls själv. för gordon kan mycket väl få förlängning hos jetx till hösten. men han vet inte då om det är i köpenhamn, island eller vart det blir. det är snack om att dom till våren ska ha en bas i stockholm också. men det är inte förrän till våren. och vadfan ska jag göra tills dess? jag vill inte flytta SJÄLV till sigtuna. och jag vill inte flytta utomlands heller för den delen. så jag sitter här på mitt arsle och har ingen aning om något. och kan inte heller försöka klura ut något.

det är helt enkelt helt förjävligt.

och jag orkar inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback