pengar köper visst lycka

bläääää. mådde bra, rätt så skitbra, tills ikväll. o jag är bara så trött på dessa bergodalbanor. att jag lever o fungerar så länge jag bara tutar o kör o inte tänker på något alls. men så fort jag funderar över minsta lilla så blir det kortslutning o jag vill inget hellre än att tuta bilen av vägen i 250.. (eller snarare att jag i det läget önskar att jag var i läget där jag faktiskt gjort det... schizofren någon?).

idag började jag tvivla på precis allt igen. att jag inte alls ska läsa någon jävla etologi o djurskydd utan ta mig in på något där man faktiskt tjänar lite pengar efteråt. typ bli jurist eller så, där det också finns lite möjligheter. jag sökte ju faktiskt apotekarprogrammet också, där tjänar man iaf lite pengar även om man inte blir dödsrik. fast kemi är nog inte kul på den nivån, o juridiken kräver PLUGG o jag VILL ju läsa till något med djur.

fan kan man inte få den där trisslotten med alla jävla pengar så att man slipper tänka mer.
dom som säger att pengar inte köper lycka har inte den blekaste aning om vad dom pratar om. hade jag nu idag varit ekonomiskt oberoende med resurser att så förbli resten av mitt liv kan jag garantera att jag varit en bra mycket lyckligare person än jag är nu. för jag hade inte behövt oroa mig över allt som äter upp mig inifrån.


nåja.
imorn ska gordon säga upp lägenheten.
jag har börjat söka jobb i göteborg.
och nu funderar jag över vad som är bäst- plugga bo hemma o ha häst, eller plugga o inte bo hemma?
OM jag mår bättre kan jag plugga, extrajobba, ha häst o inte bo hemma, men just nu vågar jag ju inte tro på att jag kommer jobba. men vad kul det skulle vara. har kikat på lite annonser, mest på skoj, men känner ändå att det ÄR mejram jag ska ha om jag ska ha häst nu. min underbara lilla pärla. :)


o FY vad jag kommer sakna hästarna här. igår red vi en längre tur, jag anki o tekla. o det var helt underbara vägar o hästarna skötte sig så bra. sen skulle egentligen jag o tekla rida varsin häst till, men vi var trötta efter första turen o la ner det. så medans dom fixade i stallet sprang jag in till tekla o kikade på säsongens första ugly betty. sååå bra! :D sen ut till stallet o så fixade jag det sista medans tekla sprang in till desperate housewives. :) sen åkte jag hem eftersom det inte verkade som att virma skulle föla då heller.

idag fick jag gå upp tidigt för att åka o lämna tillbaka mina .SEkläder, sen åkte jag hem o la mig igen. när jag väl kom ut till stallet igen fick jag fixa inne hos herda som möblerat om mattorna i sin box, lagom till att jag var klar kom anki ut o vi tog en tur på herda o aigur. herda har stått sen i torsdags o var lite lätt laddad. :D men det känns ändå att jag känner henne så väl nu att det ändå är lugnt. fast jag utmanar ju inte ödet, så när vi provade att galoppa men hon började galoppera åt sidan istället kände jag att nä vi travar... :P sen fick hon galoppera på vändplanen o då går det knappt att hålla igång henne... av någon anledning tänker jag då på pontes lilla dam- jobbar sååååå himla bra när dom vill själva, dom hästarna. :D vi försökte hitta en runda i skogen som såg bra ut på kartan men hittade inte alls när vi väl var där, men fick iaf klampat lite i skogen. sen när vi gick förbi korna på vägen hem var det ett par som kom bockandes o herda höll på att skita ner sig av skräck. våra hästar är liksom stadshästar, det här med kor är faktiskt farligt! :P lite jobbigt när kossorna kommer springandes där, eftersom man precis där ska upp på bron över E18 o man känner inte för att något ska hända just där, men det gjorde det ju inte så. :)

tillbaka i stallet så kom ägarna till gården för att se om Virma fölat än, vi stod o pratade en stund o gick igenom alla hästarna. dom är hemskt trevliga faktiskt! dom är inte hästfolk själva men tyckte att det var sååå skoj att just dessa stora vackra hästar kommit dit, så det var ju skoj. :)

fick nyss sms från tekla också, hon hade precis vart ute o kikat till hästarna igen. o virma var lika lugn som vanligt... dock sprutar det typ mjölk så fort hon rör sig (nästan).. o hon har haft vaxproppar ett tag. så händer det inte inatt borde det hända imorn.. spännande spännande men man tycker att hon kan ta o trycka ur följäveln nu. :P


sen fick kicki brev från amandas uppfödare o ÄNTLIGEN vet vi varför amanda slickar på allt o alla in i absurdum. hennes mor hade ingen mjölk, bara lite råmjölk o sen var allt slut, så hon föddes upp på nappflaska! det känns som att det måste vara det som ligger bakom! uppfödaren blev överlycklig över att höra av kicki och att amanda hade det så bra o kicki hade fått ett lika långt brev tillbaka som hon själv skickat. :) skojskoj! :)


o tillsist en bonusbild.
jag är sååå kär o han är såååå cheezy o inte ens särskit, men jag är ändå helt kär! ;)
image45

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback