premiär!

idag var jag ute på nya gården för första gången "på riktigt".
var ju där i söndags när vi flyttade, men då hade man ju lite bråttom o det var bara in med hästar o saker o iväg för o hämta nya lass. men idag skulle jag då dit på riktigt! :)

tänkte ta med mig kameran o ta lite kort o visa, för det är otroligt fint där, men den glömde jag. :P
kommer dit o börjar mocka med tekla, mockade bara 4 o tekla resten, men sen fick vi pyssla med herdas box. vi har ju gummimattor i några av boxarna, o så lite halm ovanpå det, på herda fungerar det extra bra eftersom det inte går att ha ordentligt med strö hos henne eftersom hon möblerar om TOTALT! *lite kiss, lite rent strö, lite bajs, lite rent strö, lite mer kiss, lite mer rent osv* men så mattorna som lagts in hos henne var för små/lätta så hon möblerade om även dom.... suck.... så mocka ur allt o försöka hitta mattor som passade. tror vi fick till det tillslut iaf! :D

sen hämtade vi herda o aatos o red ut. en himla härlig väg, ganska lång grus/sand, genom skogen som slutade vid en vändplan. så där travade o galoppade vi en hel del. på hemvägen försökte herda dra såklart, men i övrigt skötte hon sig super. :)

sen när vi var klara med det gick vi in o drack te o åt varm macka *mmmmmmm* o laddade batterierna inför tur på tiiu o aigur. tog en kortare väg, också sand/grus genom skogen till en vändplan, red lite på vändplanen o så hem igen. tiiu var pigg som attan o försökte dra ner huvudet i fattningarna o tog lite stora språng i början men höll sig annars fint i skinnet förutom att hon låg på. men det var ju bara så himla skoj sa hon! :D

sen hösilagade vi alla o ställde in mat o tog in alla odjur. :)
heko är ju bara FÖR underbar! när vi gick förbi stohagen så var han ju tvungen att gnägga lite o göra sig vacker, men så säger "kom nu heko" och han bara går på. sen stod ju tiiu inne, så han ville snosa på henne, men man säger bara heko kom, o han skiter i henne. o går sen bara helt lugnt till sin box! en bättre hingst får man nog leta efter! :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag vill också umgås med er där ju! Glad påsk förresten!

2007-04-07 @ 13:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback