vart ska jag börja?

mycket o skriva o jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
o så ville jag ändra fontstorlek med men har ingen aning om vilken av alla fontstorlekar jag ska ändra för att ändra själva texten o inte en massa annat. hopplöst.

Högskoleprovet gick åt helvete. eller inte åt helvete, men inte tillräckligt bra den här gången heller.
så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. det känns på ett sätt som att jag VET att jag kan bättre, nu blev det ju lite si och så med pluggandet. Kanske om jag fortsätter plugga ord som en dåre o pluggar DTK som en dåre, så kanske? eller om jag ska ge upp o återinse att jag inte  blir någon veterinär. eller plugga i ungern?

så vad gör jag nu då?
tänkte ju direkt jaha då blir det skara. men så när jag tänker på det så känner jag ju att jag inte vill flytta hem heller. inte alls. jag vill bo kvar där uppe o rida herda, tiiu o vintset o köra o ha det bra på nya superfina gården o trivas med människorna. men jag trivs ju inte o vad ska jag göra mer än det som kostar pengar?

o i skara är det billigt att bo o då har jag råd med Mejram.

Sen så har Gordon börjat packa sina saker. vilket också känns fruktansvärt jobbigt. han flyttar sitt i slutet av april antagligen. o det känns så.. jag vet inte.. tomt?

menmen.
som sagt har alla hästarna flyttat till sitt nya hem nu. allt gick bra o hästarna gick i stort sett på bra på lastbilen. herda krånglade i kanske 5 min. vintset hade krånglat först men sen tog det inte ens fem min. samma med heko. gick vid sidan en gång o sen bara rakt på. sen fick heko o misse boxar brevid varann, o stackars lilla misse blev LIVRÄDD när han fick träffa den stora riktiga hingsten! :D

härligt fräscht stall o teklas hus är superfint!
sen ska en granngård bygga ridhus med! perfa!
inte för att jag kanske blir kvar så länge så att ridhuset hinner byggas. men ändå.


idag åkte jag o sandra hem till gbg med. stannade i stallet o där var det full rulle. vi blev kvar hela kvällen kan man säga o minus ville äta upp roland o glenn o roland var dum o försökte sätta på stackars glenn, så dom fick bo i var sin bur tills vidare men nu verkar det gå bra igen.

har slått på mannen som kunde tala med hästar, vi har ju bara 1,2 o 4 här... tittar ju inte så noga, har ju sett den en miljon gånger, men den är bra att ha i bakgrunden.

o så maler ångesten i bakhuvudet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback