skriv tills du kräks

jag köpte B&J på vägen hem från hästarna och smällde i mig hela på rekordtid typ. trots att jag egentligen inte var särskilt sugen. smart. nu mår jag hur jävla illa som helst o hade gärna kräkts en sväng. men men.

3e inlägget för kvällen men det kändes som att det behövde delas upp, annars hade det aldrig gått. :D

dom senaste dagarna har varit... intressanta?

mina husgudar kent ska ju släppa ny skiva och åka på turné. jag visste med en gång att det skulle krävas lite skillz för att få biljetter ( ;) ) eftersom dom skulle spela på små ställen. men samtidigt blev jag överlycklig över att det var lisebergshallen som gällde- jag har sett dom där 2-3 (minns ju inte haha) gånger redan och tackar INTE nej till en spelning till där! :D men samtidigt så känns det så kul, som om att dom sitter där i sin studio o är alldeles nojjiga IGEN över att ingen kommer tycka om dom längre, varpå dom bestämmer sig för att dessa biljetter inte skulle ta slut. jovars. :D tog ju många minuter för dom att ta slut. :D jag lyckades bara få två biljetter till ena sthlmspelningen på första släppet, men tänkte att whaddafack jag försöker byta dom mot gbg eller så får jag helt enkelt se dom i sthlm.

sitter på jobbet den dagen o pratar med peter om det hela, han går in på hemsidan- ny info- det kommer släppas nya spelningar på måndagen. gött mos!

så kikar jag och ser när släppet till extraspelningarna är och tänker att gött då ska jag vara ute i bättre tid så får jag biljett till gbg ändå! men så är jag inte alltid så jävla smart som jag oftast är och tänker hela tiden att det är den 2e som biljetterna släpps. morgonen den 1e vaknar jag med ett RYCK vid 9:30 och inser mitt misstag, slänger upp datorn, in på ticnet och ja. alla biljetter är slut redan. FUCK! men min olycka varar inte länge då kent insett att dom måste spela ännu mer och jag ser ganska snart på hemsidan att dom tänker släppa nya biljetter dagen efter också, till ytterligare några extraspelningar. och då lyckas jag få mina två göteborgsbiljetter! (wonderful!)

så helt lycklig är jag nu, jag ska se dom två gånger igen. älskade älskade älskade underbara kent!
image121


nåja.
på fredagen skulle jag, mamma och hennes väninna från USA Sandy åka till Skagen för att turista. jag sov fruktansvärt dåligt och var inte överlycklig över att gå upp straxt innan 6. båtresan var hyffsat trevlig och jag fick köpt läppstiftsglanstjofräs från dior och så slog jag till på en lancome hypnosemascara, som jag dock hittills är lite besviken på och sur över att jag inte köpte diorshow istället, men men. vi spenderade en stor del av tiden med att spela ett roligt kortspel också! :D

väl i danmark begav vi oss norrut, stannade vid en mataffär nånstans mellan fredrikshavn och skagen för att köpa öl till mig och åkte sedan vidare till sandkyrkan eller vad tusan den heter. jag satt utanför medans dom andra klättrade upp- ville få njuta av lite sol! :)
sen vidare upp till skagen där vi irrade lite innan vi fick parkering och kunde sätta oss på det där hotellet/restaurangen som alltid funnits o där alla konstnärer hängde.... åt lunch (mycket god rökt lax) där och gick sedan över till skagenmuséet och sedan till ancherhuset (där precis ALLT var invirat i koppartråd kopplat till larm, såg riktigt komiskt ut på sina ställen). sen en kopp kaffe o paj innan vi fortsatte norrut för att gå ner på stranden och doppa fötterna i dom två haven. såååå skönt med sol, sand mellan tårna och havslukt!

tillbaka till fredrikshavn och färjan hem, då vi återigen spelade kort.
en trevlig liten resa var det och jag var faktiskt ruskigt imponerad över mig själv, jag förstod så gott som allt som danskarna sa till mig! jag som ALDRIG förstått en endaste jävla ord danska, men förra sommarens besök i köpenhamn måste ha gjort sitt!

däremot så kom ju det otrevliga också.
skulle jobba hela lördagen, och sen halva söndagen. så ju närmre fredagens slut vi kommer, desto mer kommer min ångest. när vi väl var hemma vid straxt efter midnatt var det så rejält att jag på allvar inte visste vad jag skulle ta mig till. hade vi inte haft Sandy på besök vet jag inte om jag hade lyckats behärska mig.
jag satt på dass och försökte andas och fick faktiskt synrubbningar av det hela, vilket var otroligt läskigt. jag visste också att det inte fanns något jag kunde göra åt det, karin var i stockholm och det var egentligen städdag i stallet som jag visste att både kicki och sandra faktiskt VILLE vara med på. så jag la mig i sängen och pratade med mig själv och tvingade mig att andas. sov inte många timmar då heller men kom upp på morgonen iaf. kommer iväg och mår så illa att jag tror att jag ska kräkas. tack o lov var det extremt lite folk på förmiddagen så jag fick kommit igång ordentligt och efter ett par timmar kändes det helt ok. det var på ett sätt ganska skönt att viktor var i sitt esse med sin retsamhet eftersom jag då fick något annat att tänka på. och lagom till att peter dök upp var jag på gott humör och kunde trivas resten av dagen.

gjorde peter störtglad genom att erbjuda honom att köpa min ena kentbiljett (till göteborg då, daniel ska ju få den andra sthlm). jag hade lite hoppats på att ingen jag kände skulle vilja ha den så att man kunde sälja den lite dyrare, men det är ju roligare att göra någon man tycker om glad, så vafan! o nu har jag ju lite makt också. *moahahaha*

åkte hem o duschade mig fräsch o väntade på mamma o sandy som vart på Läckö slott, vi skulle till alingsås finaste (???) krog för middag och Oj en sån middag! helt sjukligt god mat! och väldigt mysigt ställe med lite intressant bakgrund. mamma har varit där ganska många gånger nu så ägaren som jobbade kände igen henne och vi pratade en sväng med honom och när vi skulle gå fick vi 3 limpor bröd med oss. haha. dom bakar ju eget men så hade det inte vart så mycket folk så dom hade över. :D

hem igen för att fortsätta spela kort, hängav mig HELT till spelandet eftersom ångesten var på väg tillbaka, dock inte i närheten av så illa som fredagen men tillräckligt för att det ska vara jävligt jobbigt. somnade lite senare än tänkt och var så sjukt trött imorse... kom iväg så jag var där 8:20 iaf vilket inte är helt illa pinkat!
det märktes tydligt att det var peter som jobbat kvällen innan eftersom allt var så fint iordningjort och jag skänkte honom en tackande tanke. började pyssla men fick avbryta eftersom proppen gick, det mesta i köket går ändå, men inte ugnen och det var den jag väntade på.... allt tog ju då lite extra tid att bli klart så jag hade bara 2 tråkiga timmar att döda innan kicki dök upp!

var så trevligt att träffa henne igen så jag var kvar i nästan en timme (och åt bland annat) för att prata ikapp mig med henne. sen var det bara hem o sova en timme innan det var dags att åka igen! :P

mamma o pappa hade varit på middag i stan (dvs göteborg) och när dom kommer hem så säger pappa att dom haft inbrott i bilen! :O dom hade parkerat i NK och pappa hade inte tänkt på att plocka ner GPSen, den är hyffsat gammal och var o varannan människa har ju såna nu ändå. så skulle han inte ha gjort. däremot så var det bara den som var väck. ipod, radarvarnare, hörlurar för flera tusen, MIN ÖL!!!!!, ja det hade dom inte tagit med sig... pappa kollade upp värdet på GPSen- 1600 säljs den modellen för idag. hans är ju några år så dom lär ju inte få mer än 500:- för den. vilka jäääääääävla stolpskott! men men. man lär sig något av sånt här.

parkera aldrig i NKs parkeringshus på kvällstid!

och nu är klockan över 2 o jag är dödstrött men vill inte sova för jag vill inte ha en morgondag för jag känner att efter fredagens totala ångest så är det dags att göra något åt det. men jag orkar inte med en omgång till av att försöka hitta rätt i psykdjungeln med väntetider, remisser, väntetider o skit. så jag funderar på att helt enkelt bara ta mig till psykakuten till att börja med. för det jag tror att jag behöver är ångestdämpande som jag kan ta i dom lägena. ångestdämpande är det jag känt att jag ALDRIG vill ha. en läkare beskrev det så fint för mitt idiotex. att för varje gång man vinner över en ångestattack så blir det lättare nästa gång. och han var så övertygande att jag trodde på det. men det är ju rena rama bullshiten. det blir ju för fan bara värre o värre för varje gång. därför tänker jag inte heller tro på hans skit om att ångestdämpande gör det motsatta.

sen är det kanske dags att söka sig privat igen också. fast jag hade hellre hittat något ställe som hade ALLT och inte bara sitta med KBTn igen. och helst inte för 800:-/45min.
men vi får väl se hur det går med det.

nu ska jag tvinga mig själv att sova tror jag.
god natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback