borås stockholm

i torsdags var vi på studiebesök på borås djurpark. vi började i elefanthuset där vi fick prata om elefanterna, girafferna och noshörningen. giraffer är sjuuuuukt coola, bäbiselefanter sjuuuuuukt söta och noshörningar sjuuuuuukt stora! sen gick vi runt o fick se lite diverse, apor (me love apor), tiger, lejon, buffelvarianter och säkert något mer som jag inte alls minns vad bara. min grupp hade en superbra och hemskt söt guide och dom var himla ärliga om stereotypier o sånt, vilket alltid känns bra att dom inte hymlar med det, o även att dom säger att ja det är ett problem och det här gör vi för att slippa dom problemen. mycket berikningar o överlag fina hägn o sånt käckt. skoj var det!

sen fick jag lov att slippa diskussionen o åka hem o sova, duscha o fixa inför sthlm. satte mig sen i bilen o körde upp. tog tack o lov jönköpingsvägen vilket visade sig vara rätt väg. stackars charlotte, åsa o sandra hamande i olyckor, vägarbeten o körde fel hit o dit, så jag var framme en bra stund innan dom! när alla väl var framme så gjorde vi oss lite snabbt hemmastadda i en helt underbar liten lägenhet på söder som vi fått låna o sen åkte vinflaskorna fram! :D 3 stycken blev det innan kvällen var över o vi somnade nog inte förrän 4.. huuu..

upp på fredag för att försöka hinna till globen i tid till dressyrclinicsmorgonen. först fick vi se proffsen rida runt bara rent allmänt- ACK så fina hästar! sen hade kyra lite clinic med en ponnyryttare o en hoppryttare. hon är så otroligt inspirerande! och imorn tänker mina skinkor vara som kuddar när jag rider! ;) dagen flöt på med lunch o mer häst o en snabbis på mässan o lite annat. sen åkte jag o charlotte hem för en liten tupplur innan vi laddade för kvällsshowen med lite mer dricka. maskeradhoppningen var underbart skoj o showinslagen vi såg himla bra! hann få i oss en öl i pausen med o efter den mycket försenade showen var slut kunde vi sluta upp med dom andra två på en hemskt mystisk pub på söder. hahaha.. fyyyy vilka konstiga människor det finns här i världen!

sen var jag dock aptrött så dom andra bestämde att vi gick hem igen. satt o tjötade skit alldeles för sent igen innan vi la oss o sov. idag gick jag o charlotte upp o packade våra väskor o åkte upp till morsta för hästpussar o fika. och återigen- fyfan vad jag saknar dom! underbara små föl! underbara herda! underbara alla! extra skoj var att anki o anders var där, så att jag även fick träffa dom igen! :)

sen var det bara att sätta sig i bilen igen o köra hem. gick tack o lov förvånansvärt fort o smärtfritt trots regn o rusk! tog två kissepauser men kom ändå till stan tidigt! ack så skönt! o nu ska jag snart till stan igen. blir dock nyktert för dels är jag toktrött o dels ska jag upp så himla tidigt imorn. har iaf vart en helt underbart härlig helg! trots att jag känner mig tröttast i världen så har batterierna laddats! göttans moset! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback