ont i näsan

jag har haft ett sår i näsan i hundra år känns det som. och nu gör det liksom ont i näsan. det är irriterande.


iaf mår jag lite bättre nu.
har fått en ny medicin som gör att jag sover hur mycket som helst, men det är rätt så skönt faktiskt. jag äter lite också. inte mycket, men lite. och det är bara bra att jag inte äter ihjäl mig som jag gärna gör annars.

fick tag på cheferna och fick sparken. fast det känns lika bra. idioter kan man säga. jag frågade om min biologikurs skulle vara ett problem och att jag isf kunde tenta den istället, men nejnej det var inga problem alls. så nu var det jättejobbigt att jag hade en biologikurs på torsdagar. jaja. good riddance.

fast tråkigt också. och jobbigt. igår vågade jag mig ner till ridhuset för första gången. var bara jag o sara o så en från det stallet där. men jag vågade inte ens se åt hennes håll typ. men men. snart är allt glömt säkert.får se när jag vågar träna för Inger igen bara.....

sen så skulle jag ju börja rida Tiiu också och hjälpa Tekla med kvällsfodringar. men det bestämde jag att jag ville göra ändå. så igår frågade Tekla om jag kunde rida Tiiu också, hade redan Herda. Så det gjorde jag. och oj en sån rolig häst hon är! hon ville busa massor men höll sig ändå i skinnet. O sen ett jättebra pass på Herda gjorde mig på riktigt bra humör. Vad skulle man göra utan sina hästar?

Tiiu är lite mer att jobba med också. eller inte mer, men väldigt annorlunda. men jag tror att det ska gå bra, det känns skoj med en helt annan sorts utmaning också.

Och så vill jag ge ett tack till mina vänner. Det är så många som hört av sig o varit oroliga och även om jag inte orkat prata med dom så har alla varit där och det känns så ruskigt bra. tack alla!


o så avslutar vi med en bild på Tiiu, så ni får se hur hon ser ut!

Tiiu

Kommentarer
Postat av: karro

ooh vad fin hon är!

2007-01-24 @ 22:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback