ta ett andetag om du kan

jag fick en släng av astma förut i stallet när jag spurtade ut i kylan för att slänga ner mer hösilage.
och den har inte gett med sig än. fast jag har inte orkat gå heeeela vägen till sovrummet för att hämta medusinen heller.

har varit i gbg en långhelg.
åkte ner i torsdags o spenderade kvällen med kicki i stallet. glenn o roland var med ner o glenn visade upp sin kamikazesida. han fick springa på bordet i sadelkammaren o fick för sig att han ville hoppa ner på en stol.. bara det att han prickade stolskanten o trillade ner på golvet. hahahahha.. fan vad jag garvade. han är så misslyckad lilla glenn! I love him! :)

sen fredagen var jag på stan hela dagen med Ida. åt god thaimat o köpte underkläder o sånt skoj. o så kvällen spenderades hos kicki med henne, jörgen, benji (jörgens brors hund) och alfons (deras katt). så hemskt trevligt! det är så avslappnat o skönt att vara hos dom!

sen lördagen var det upp i ottan för att mötas i stallet o åka till borås. massa folk som inte kunde o kicki blev sjuk så vi var bara jag, sandra, lisa och nyalisa (eller lica kanske?). men vi hade riktigt trevligt ändå! :) på eko köpte jag en stooooor förvaringslåda som man ska ha under sängen, den ska bli hage åt glenn o roland. o så lindor från hansbo 50/50 som var jättebilliga! en klotång också o så blue lotion till mig själv.

på MyOne dregglade jag över världens snyggaste kyrajacka!
o så på hööks storshoppade jag! hade ju fått ett presentkort från svärföräldrarna, så det skulle handlas upp! velade länge o väl över ridbyxor, men bestämde mig tillslut. Och köpen blev ruskigt lyckade, egentligen borde man nästan ta kort på allt men men.
Det blev en vår/höstjacka som ska tåla regn o vind o sånt, ett par helskodda ridbyxor som var på rea, en tröja jag velat ha sen den kom som också var på rea nu, och eftersom jag insåg att alla 3 plagg matchade riktigt snyggt bestämde jag att ett par matchande strumpor till behövdes! :)
sen så blev det även nya sporremmar i läder, benreflexer (man hittar aldrig när det behövs i stallet) o så en pannlampa!

o så McD o sen hem till stallet där jag hade fått mockat av snälla Anna och bara kunde göra det roliga med Amandan! Ut o rida en sväng o ha roligt på en MYCKET pigg dam! men vi lyckades busa lite trots underlaget o det är såååå underbart att rida henne!

Sen på kvällen så bar det in till stan o träffa Louise, Fidde, Ida, Pottan o så Fia o Hannes på slutet. Vi satt på Skål o drack goda drinkar o hade det allmänt väldigt trevligt. Var lite smått bakis dagen efter dock, fast det yttrade sig bara i huvudvärk och att jag sov läääääänge. Men ett helt OK betyg med tanke på att jag har ny medicin!

På söndagkvällen bar det in till gbg igen men med bil den här gången. Träffade Charlotte o gick till Jazzå där hennes nya kille skulle spela med sitt band. En himla trevlig prick var det, och såklart hemskt kul att träffa Charlotte igen, fy en sån underbar människa hon är!

Sen igår var det bara att åka hem hit igen. med marsvinen i släptåg! :)
Kom hem sent o gick mest o la mig. Idag vaknade jag av att Tekla ringde (eller jag var halvvaken), hon erbjöd mig jobb, fast bara en dag. Så på alla hjärtans dag ska jag vara medhjälpare på en körning (eller ja, hela dagen) hon har, hon ska köra hela den veckan men hade hjälp dom andra dagarna. Ska bli jätteskoj! Sen så undrade hon om jag kunde ta Tiiu idag igen, så det gjorde jag!

Ut till stallet o fixa o dona. Red ut på Herda som var på strålande humör! Massa frustningar o öronen rätt ut åt sidorna. Sen skulle vi galoppa o jag kunde tom bara låta henne gå o allt kändes helt bra! Och det hann jag tänka också, sen brallade hon! :D Fast bara en bakutspark o första sticka, hann få tag i henne dock. men vi saktade ändå av o gick tillbaka o gjorde om- utan en tendens till brall. :)

Sen pysslade jag om Tiiu rätt länge, tog på henne dom nya lindorna också- skitbra är dom! det är inte fleece längst in  utan mer riktigt paddmaterial! iaf så gick vi sen ner till ridhuset för att prova henne där. O hon är verkligen störtskön! Gick riktigt bra bitvis. :)

Och nu sitter jag här o trillar sönder.
Igårkväll hade jag samma känsla. En oro över hur allt ska gå. Fy. Blä.

Fast jag försöker vara positiv.
I fredags ringde dom från ett jobb jag sökt i höstas o dom har kanske något nytt till mig. Det var nattjobb, 60%. Det hade vart helt jävla sjukt perfekt. så håll tummarna, ok?

Och så fick jag ett sms också. Charlotte hade pratat med Lena och hon är så jävla bra att hon skickar ett sms där hon skriver att hon tänker på mig nu när jag inte mår så bra. Jag visste när jag flyttade ifrån gbg att Lena hade blivit en vän som skulle finnas för mig även utanför hästarna, något jag aldrig hade trott för ett gäng år sedan när jag bara kände till hennes hårda rykte. Livet tar konstiga vändningar ibland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback