sing and dance

Hu. Vart ska man börja?
Väldigt mycket ner och lite upp har det varit den senaste veckan. dom allra sista dagarna dock lite bättre allmäntillstånd. men en dag var det så illa att jag funderade allvarligt över om inget drastiskt behövde göras för att det inte skulle gå HELT åt helvete. och det är lite jobbigt.

fick hem allt från stockholm vilket var skönt. har fått lite ordning på mitt rum här med, fick kopplat in TVn till datorn efter mycket om och men så att jag kan ligga o glo på film- inte dumt! äntligen kan jag få LITE privacy iaf. tog dock ett antal timmar att få ordning på det. fick bild men den var svartvit. stackars människor på #synthare fick göra sitt bästa med o hjälpa mig, stackars kobbah satt i flera timmar. men tillslut fick vi ge upp och dagen efter köpte jag en annan sladd efter tips från en annan och tänk att det fungerade! hurra! kände mig som en total datanörd när jag dagen efter fick lära pappa hur man gjorde också. hahaha. nåja. TACK ni som hjälpte mig. :) så nu har jag sett på ugly betty, oceans eleven (ja jag är efter) och xmen3. o jag måste säga att wolverine är jävligt het alltså. med sitt linne, muskler o jeans. mums. (I think I need a man). däremot om någon sett den- är det en extrascen på slutet efter eftertexterna? vad går den ut på? vem var det som låg där? eller var det något helt annat som kommit med hos mig? tell me!

annars har det mest regnat och jag har haft tråkigt. i fredags jobbade jag och hade riktigt trevligt. det var väldigt lite folk så jag, peter och viktor kunde sitta o snacka o ha roligt istället. då trivs man istället! många skratt och allmänt må bra! :)

fick i lördags förfrågan från sandra om jag kunde åka till hästarna med kicks o rida corro! hurra tänkte jag, såå skoj! men den lyckan varade inte länge eftersom han tappat en sko. den jäveln! jag som verkligen ville! men istället hann jag åka via maxi o köpa hårfärg och sen färga håret innan jag begav mig in mot stan med en ny snygg topp o styrde kosan mot Lina och kunde där dricka vin i glada vänners lag o känna mig lite småball. vi hade skoj, pratade skrattade drack vin och sjöng singstar! :D gick myyyycket bättre än på möhippan för mig, o jag vann faktiskt flera battles och fick tom bra poäng ibland! haha! sen bar det av mot staden och vi hamnade på magnus&magnus. satt mest ute men det var bögmycket folk. en o annan söt sak att titta på och musik som gjorde att det ryckte som fan i min rejvarnerv! så när louise o fidde dök upp tvingade jag louise att lova att gå på rejv med mig! ;) sen satt hon o jag o skrattade åt en silikonbrutta som såg ganska rolig ut men som killarna föll för. fast hennes ragg hade ett amputerat ben, eller så drömde jag det?

åka hem var mindre roligt, sista tåget hem är inte den bästa idén i världshistorien märkte jag. gud så många fulla idioter. och sen att det ska kosta 11 jävla kuponger. men jag gjorde en kupp o betalade bara 10, för jag visste inte hur många det var o det stod inte (eller så var jag för full för att se). fick iaf prata med louise i telefonen lite medans jag åkte. o sen kom mor min o hämtade mig på stationen, jag sa att jag skulle gå men hon vägrade, snälla människa! :D

idag sov jag till 14:37 haha. :D eller jag var uppe vid halv 9 o kissade o öppnade fönstret då jag var bögvarm. gick sedan upp efter lite harryläsande och klädde på mig o åkte med mor till allum. ena toppen jag tänkt köpa igår men bestämde mig för att avvakta med var såklart slut. :( men fick ett par skitsnygga shorts och en till skjorta. träffade på louise o fidde igen, haha, jag tror att dom förföljer mig! :O men det var snart stängning så vi snackade inte så länge utan shoppade vidare. sen hemfärd o städning hos grisarna som var på strålande humör! bägge studsade runt o var överlyckliga! vet inte riktigt varför men så är det. min älskade grisar! :D

nu känner jag mig som en människa igen men måste sova så jag orkar gå upp "tidigt" imorn, har nämligen bokat tid för en "axill"vaxning, dvs armhålorna! var ju inte alls särskilt dyrt, o lätt värt det! hoppas jag iaf! :D sen bär det av till K för kurs! ska rida tzatziki också då hon är under igångsättning. men det blir nog skoj!

åh gud- höll på att glömma!
jag fick kentbiljtter! tack o lov!
visserligen till sthlm, men ska försöka igen när biljetterna till extraspelningarna släpps. för jag vill ju hellre se i lisebergshallen som på den gamla goda tiden. men sthlm är bättre än inget! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback