bästa valborg på länge

så en hel del har faktiskt hänt sedan den tråkiga dagen d.
morgonen efter hade Harda fölat, o hon var ju inte beräknad än på ett tag! men fölet var stort o friskt o mår super! hon är riktigt härlig med! sååå social o söt! :)

image57

sen lite mer hit o dit, roger har flyttat hela sitt lass o sådär. så nu sitter jag i en halvtom lägenhet igen. har iaf köpt mig en kastrull så jag kan koka pasta o sånt. :P

o igår var det då dags för Slå katten.... åker o fixar en massa innan o sen till stallet för att fixa iordning hästarna inför avresa. allt gick riktigt bra o herda klev på transporten som att hon inte gjort annat i hela sitt liv! resan in gick bra med fast vi ryttare blev ju bara mer o mer nervösa. ;)

o jag måste säga att det var sååååååååå skoj att vara med!
herda var visserligen rejält på tårna, första varvet hamnade vi i en buske (alltså bägge två, jag åkte inte av), sen så kunde vi inte galoppera heller, försökte ett par gånger men det gick inte. :P men vi travade igenom o skrek o jag fick ner TVÅ tunnor! :D bäst utav ryttarna mao! ;)

sen hem med allt, herda gick på perfekt igen, dock slängde hon sig av, men gick sen på med en gång igen ändå! så vafan. :) så hem o lasta av allt o fixa o åka hem straxt innan midnatt. sååå trött var jag men fan vad det var värt det! :D trist att inte hinna ner till göteborg och "hemmatävlingen" där massor med vänner skulle vara med, men men. tävlingar kommer det många av medans det här var min chans att vara med på slå katten! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback