bildbomb

alltid när man skrivit o pysslat mycket, så dör webläsarn så man får börja om. högst otrevligt! :P
har iaf avnjutit en väldigt god middag i väldigt gott sällskap med många rejäla skratt- underbart! men jag vill ju inte sova så jag tänkte att jag ska bildbomba er! :D

föst bildbevis på mig o herda med kandaret på. tyvärr blev bilderna inge vidare, var dom bra ridmässigt blev dom kassa i kvaliteten och vice versa såklart.
image75


sen har vi då misse som är sååå himla snygg! ska bli riktigt skoj att se honom bli äldre, ser framför mig hur maffig o läcker han kommer vara på dressyrbanan om några år! la på skoj upp bilder på honom på buke för att se vad dom trodde, dom flesta tog att det var en unghäst (men andra gissade uppåt 8 år), men ingen gissade att han bara var 1! flera trodde dessutom att det var en Briaravkomma. :D

Aartimis
e: Arhibald 13 631 T
u: Virma 24 659 T
image76


o så bäbisarna då! :D
heeeeelt underbara! Hippa är ju snyggast av dom, och även socialast, hon gnäggar efter en i hagen o ska alltid fram o hälsa o busa! dom andra två tycker dock också om att prata en stund o helst bli kliade på rumpan. :)

Hej jag heter Hippa och jag har en perfekt bläs!
image77

o jag tycker om att försöka dia på folks händer
image78


nej, Halinka ser inte ut såhär normalt, hon försökte bara klia sig själv på rumpan. :)
image79


systrarna bus på upptåg!
image80


min favvo är dock Aarven!
image81

image82

Kommentarer
Postat av: Sandra

Bildbomb jaaa :D Tycker Halinka är lik sin mor, även om hon är liten så är hon maffig. Aarvens stjärn ser ut som en liten blixt och Hippa är helt enkelt perfekt min sin bläs och Misse är skitsnygg! Klappa djuren från mig!

2007-05-26 @ 19:51:38
Postat av: pernilla

underbara små fölisar!! härliga hagar de har.

2007-05-28 @ 10:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback