skrytbryt

hehe. det är kul att skryta. :D
när jag var i stallet idag kom gårdsägarna förbi med två syskon som var hästjejer o ville titta på hästarna, vilket dom såklart fick. dom frågade o undrade om våran fina ras o tyckte att hästarna var såååå fina men undrade mycket också såklart. o det var så skoj att berätta om dom, speciellt när hästarna fick massor med komplimanger. :D dom tyckte verkligen om Heko, o så Tiiu och Harda. o så fölen såklart, men vem gillar inte föl?

daniel var med i stallet o tog lite kort, dock glömde jag ju såklart kameran där (tror jag, för den är inte i lägenheten iaf. :P) så bilder kommer en annan dag. men så när vi skulle hämta Tiiu så stod alla hästarna ihop, o alla föl ville hälsa faktiskt. :D Hippa var som vanligt först fram o ville inte låta oss gå heller. sååå mysig. :) sen när jag lämnade Tiiu o skulle hämta Herda så kom hon gnäggandes, den lilla Hippan. :D

Tiiu var ruskigt fin att rida idag. jobbade bra, var lagom framåt o på strålande humör. pigg i galoppen först, men kunde göra det utan brallande fast det var SÅ tydligt att hade hon fått så hade hon dragit iväg i ett bockrace. :D lyckades tom få till en högerfattning, något hon har väldigt svårt för. så det var skoj att rida henne idag. riktigt skoj. :)
så var det ju sedan dags för andra kandarpasset, tog ridbanan idag med o provade alla tygelfattningar jag pluggat på igårväll. tror att jag hittat den som passar mig bäst, men det är ju ändå ett jävla finlir med att rida med rätt stöd o ta i rätt tyglar osv, extra svårt blir det när man vill göra som man inte ska göra- dvs rida mer på stången än bridongen, men vafan, det funkar och funkar bättre än bara tränsbett! och så länge Herda är både nöjd o jobbar, så är jag nöjd! :)

fast hon var ännu nöjdare när jag släppte ut henne igen- FULL karrär bort till dom andra hästarna! såg lite lätt roligt ut när hon började närma sig diket och inte visste om hon skulle stanna eller hoppa, försökte sakta in men på gräs är det inte alltid så lätt, men hon lyckades få ner farten tillräckligt för att inte behöva hoppa helt iaf. haha. hon är söt hon! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback