jag är nog lite emo

dom senaste dagarna har jag varit helt sjukt blödig. och jag vet inte varför!
trodde att jag var pmsblödig, men nu kan det liksom inte vara det längre! :p

det är smedjevecka på skolan, vilket innebär att det är en massa föredrag o skit hela veckan, som inte är för oss utan alla typ. i tisdags var det djur i vården som var temat. olika mer eller mindre intressanta personer som pratade, men själva grejjen är ju intressant, hur mycket djuren gör för oss! för mig är det ju självklart. jag kan ju ärligt säga att jag inte vet vart jag varit (om jag varit) utan hästarna. och vi har ju en inriktning i 3an som går ut på människor och djurs interaktioner, som jag funderar på att gå. så tisdagen var väldigt inspirerande! tyvärr var det mycket av det man fann intressantast som fick minst tid. bland annat en komminister som jobbat med problemungdomar på sin egna gård. han var en rolig prick, men hade på tok för lite tid på sig!
sist på dagen var ändå bäst, då kom mog och lili (från lili o sussie) som har djurens ö och pratade, dom har ju nämligen startat flera olika projekt på hallanstalten där dom tar in djur på olika sätt. det började med att en avdelning (den snälla) fick ha illrar i en utebur som dom skulle uppfostra. det blev ett väldigt lyckat projekt så dom gick vidare med att vilja ha djurbesök på den värsta avdelningen, som dom faktiskt fick! när dom skulle börja var det i en riktigt hemsk period då inte ens personalen ville gå in där, men dom körde på och även det blev sjukt lyckat! dom fick tom bygga akvarium och ha, som har fungerat väldigt bra!
nu jobbar dom på ett nytt projekt då dom ska få vara jourhem åt ett par hundar, socialisera hundarna och lite vardagsträning och sedan placera ut/sälja. ledningen och någon annan höjdare inom krimvården i sverige är positiva och vill att det ska ske, så det verkar inte helt omöjligt! bra tycker jag!

som dom sa, visst det är riktigt hemska personer som sitter där, men något måste man göra med dom, för alla kommer komma tillbaka ut i samhället. och kan man då se till att bara några av dom hamnar rätt, så är ju det skitbra! något måste faktiskt göras! vissa projekt med djur i usa har lett till att hittills har INGEN av internerna inblandade hamnat tillbaka! och det är ju helt otroligt!

iaf.
alla dessa djur som gör så mycket bra, fan jag satt hela jävla dagen o kämpade mot gråten! :D djur är så fruktansvärt fantastiskt att det nästan är löjligt! :D

så skrev jag på buke, en tråd som handlade om den där lite extra speciella hästen. så skrev jag om min prins axious. och fan vad tårarna brände. min älskade vän! han lärde mig så mycket. så sjukt mycket! och det är vidrigt att jag inte vet vad som hände med honom. jag ska fan maila dom som drev anläggningen och se om jag kan få reda på något. :(

sen alldeles nyss, så satt jag o kikade på Las Vegas. ett avsnitt jag sett flera gånger. det där danny kommer hem från utomlands där han krigat. och jag fick fan kämpa mot gråten igen! haha! o så en så sjukt bra låt som jag nu nästan gråter till! jag är så fånig!

bästig låt, R.E.M. "Leaving New York", tog låååång tid att ladda för mig, men den är ju så bra så lev med det! :)




och så en bonusbild på älskade Ax!
image141

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback