nordens peppar

i torsdags fyllde Charlotte R 30, detta skulle firas på fredagen. hon trodde att hon skulle ut o käka med familj o släkt på henriksberg där senare Pepperland skulle spela. hennes mor hade ju dock sagt till oss om detta och att det gärna fick vara en överraskning, och sånt är ju alltid skoj! :D

så när jag kommit hem från skolan i fredags fick jag med mig mamma på lite shopping, letade tävlingskavaj vilket var omöjligt så vi gav upp o åkte till allum där jag hittade ett par sketasnygga jeans på lindex, en väska till skolan och så hade dom en deal på fudge hos bellbox så köpte man en fick man en liten annan på köpet. grymt! hem o äta, mata grisar, fixa o dona o sen åka till staden. såklart var det bitchen från helvetet som var tågvärdinna- hon ska ALLTID vara tyken som fan o tvinga alla att betala (förstår inte detta? :P ;) ) så jag betalade snällt 9 jävla kuponger. fan att sj inte hade något passande tåg så jag sluppit betala så mycket.

kommer till henriksberg o möter upp maria och charlotte l, dricker öl o pratar om allt möjligt o väntar på att klockan ska bli dags att kunna gå upp o överraska charlotte 2. och som hon blev överraskad! och glad! :D var skitskoj! vi gick dock ner igen en stund för lite pommes o nachos innan pepperland skulle spela. och ett sånt störtskönt band dom är! dom kör ju beatles men det är ju inte illa det! och dom gör det bra också! se dem om ni har möjlighet, ni blir inte besvikna! :D övertalade mams o paps att hämta mig för att slippa åka tåg vilket var hemskt skönt!

en hemskt trevlig kväll var det!

behövde gå upp alldeles för tidigt sedan på lördagen för att rida och tillbringade sedan resten utav dagen i soffan. sjukt trött var jag! idag har jag mest bara vart i stallet också. och ska nu egentligen sova men måste fixa med all packning inför morgondagen eftersom vi ska vara på nordens ark med skolan hela veckan. ångesten över skolan kommer o går men jag hoppas att den här veckan ska bli såpass bra att jag orkar med 3 år av skiten! :P

ska iaf bli skoj med själva nordens ark. vi ska ju även få göra egna djurobservationer o sånt vilket jag tror blir asbra, bara man blir ihopparad med någon som vill observera samma djur och som inte är allt för påfrestande, och om vi blir parade enligt våra grupper o learningpartners så vettefan. :P nej. positiv ska jag vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback