superlördag!

haha. jag skrev ju att jag var så bitter o ensam. ibland vänder vindarna fort! ;)
cissi o thomas var i stan en svänga så igår var vi o fikade o en svänga på stan med dom, louise, fidde, fia och ida. sen på kvällen var det egentligen två fester i skara jag skulle på, men louise föreslog rockbaren så då ändrade jag mina planer! ;)

åkte hem till louise o fidde först o blev alldeles nostalgisk, vi plockade fram skolkatalogerna av någon anledning (tror jag skulle visa nån) och satt o kikade på alla gamla kärlekar, misstag, idioter osv. :D jag älskar sånt! ;)
sen gick vi ner till rockbaren o parkerade oss vid ett bord o började med dumheterna. louise vann igår, jag fick den bästa killen av alla nämligen! han var en såndär sann toppoängare! :D

sen kom kecke o joinade oss! sååå skoj! inte träffat honom på flera år tror jag inte! har längtat efter mina kommisar skitlänge så det var så härligt att äntligen få en dos kommunism! ;) sen kom henke, som jag nog inte träffat på ännu längre! så kom nicke också som hade nån skum kompis med sig som fäste sig vid louise. haha. han vart lite full tror jag. :D vi hade iaf ruskigt trevligt och som vanligt bjöd kecke på alkohol man egentligen inte behöver osv. :) sen mitt i toakön hittar jag en annan gammal kompis som jag inte träffat på åratal! så himla härlig människa han också!

blev sista nattåget hem, men den här gången hann jag med det utan problem! tänka sig! ;)

helt suveränt lyckad kväll var det iaf, är såååå nöjd med att jag inte åkte till skara! :D men det sker alldeles för sällan att vi ses såhär vi som var med. men som man brukar göra på fyllan så lovade vi varandra att det ska bli ändring på det. ;)

så gött med söndag och inte ens den minsta gnutta söndagsångest! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback