meh

hur fan kan man skicka ut mario? blä.


iaf.
idag var jag o emelie sjuuukt duktiga! vi var på vattengympa! :D sån med västar så man flyter o är på djupt vatten så man inte bottnar o sånt. haha. vissa saker var sjukt svåra! men det var faktiskt inte riktigt så jobbigt som jag hade trott! mer lagom! vi ska försöka gå 2 gånger i veckan typ. woohoo!

sen så ska jag till uppsala på måndag morgon. 5:30 går bussen! :S allt för att det inte funkade med tåg dagen innan... hopplöst! kåren behövde att någon åkte upp på insparksutbildning o marie skulle ta den platsen, men så blev jag lite sugen också o kåren blev så glada över engagemang att dom skickar oss bägge. :P resa, mat, boende betalt o så 600:- som tack för besväret. :P man kan ju sova på tåget så... lite stressad över att missa bägge föreläsningar om immunologi men skit i det. em ska vara snäll o mata glennis o roland med. hurra! blir säkert kul att komma iväg en sväng iaf! :)

lite kul också att jag numera äntligen känner att min sommar på analycen faktiskt gav mig något! ;)
man vet vad substrat är o man vet hur man odlar o lite annan skit. idag på labben var det skönt att faktiskt veta hur man hanterar en pipett och kunna förkla lite saker och slippa känna att det var svårt. för det var busenkelt! :P

livet känns helt ok!
fattas bara lite woohoo! haha. :D
sovmorgon imorn. GÖÖÖÖÖTTTTT! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback