it's called karma baby

massor att skriva om egentligen, men orka! :P
vi ser på en skitfilm som ingen någonsin borde se och jag fördriver tid här istället. vi har varit i vegas och grand canyon och lite allt möjligt skoj. har en del bilder att dela med mig av. men jag orkar inte skriva om det.

tänkte mest bara berätta om hur karmat alltid hittar en. :D
vi kör där på den SPIKraka sketlånga vägen till grand canyon. möter en polis, ser inte att det är en polis förrän det är försent, ser i backspegeln att hon vänder. vet att det är kört men hon ger mig hopp i några sekunder genom att inte slå på blåljusen med en gång....

hon var iaf trevlig, hon sa att det egentligen inte ens var mitt fel för jag körde ju en ny volvo och dom går ju som smör... :P



men så jäääääävla mycket tur jag haft med min fortkörning så var det ju i princip inte mer än rätt. haha.. :D
det har verkligen varit sådär LÖJLIGT nära helt hysteriskt många gånger. men nu är det iaf kvitt! och tack o jävla lov att det var i amerikat! jag hade nog kunnat slippa boten om jag hade vetat exakt vad som gällde i Arizona osv, men skitsamma. skönare att ha karmat tillbaka på 0. och fastän att jag körde såpass fort att jag i sverige troligtvis blivit av med kortet (till mitt försvar- spikrak väg i öknen = god jävla sikt, och dessutom hade jag nyss kört om en nisse) och fått en bot på ganska många tusenlappar, så kommer jag undan med 242 dollar tror jag.. har inte orkat läsa lappen själv än utan vet bara vad lou kollade när vi körde ifrån det hela. :P och tack vare en ok vinst det sista jag gjorde på vårat hotell så kom jag undan med 50 dollar på hela resan, så då är det ju lugnt tycker jag nog.... ellerhur?


(och varför är filmhelvetet inte slut än??????)

Kommentarer
Postat av: SaraMara

moahahahah



Fast det är lite kult ändå att åka fast av en sån där cool polis i öknen även om jag är lite Stephen King-skadad och säkert hade blivit livrädd och trott att hon skulle fånga oss och tortera oss i en ödestad.



Dessutom fick ditt inlägg mig helt osökt att börja nynna på följande textrad:



Karma police, arrest this girl, her hitler hairdo, is making me feel ill



;-))

Postat av: lizan

hahaha.. jag var faktiskt inte särskilt livrädd, vägen var ju vältrafikerad så... fast jag ska nog börja tänka på det så- det är lite kult! ;)





precis den låten jag har nynnat på.. eller ja, den och karmakontot då! ;)

2008-08-06 @ 22:56:21
URL: http://lazertomte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback