over and done with

det är lite obehagligt hur situationer som liknar sånt man varit med om kan slänga en rakt tillbaka i det man en gång varit. det som skedde inatt gjorde mig väldigt ledsen och genast var jag tillbaka i tonåren och alla jävla svek där. lyckades, delvis tack vare favvohovisen, lugna ner mig ganska så mycket o få klart min ena antrozoogrej och gå o lägga mig. men så fort lampan släcktes så var det precis som det var förr. och jag förstår varför varje dag var ett helvete när nätterna var såna.

det är otroligt att man kan vara så ruskigt trött och inte kunna somna. hur hjärnan flyger o far med en utan att ens kunna fundera över att få kontroll över den. o när man väl somnar så drömmer man så intensivt och konstigt att man vaknar man ångesten och gråten i halsen minst en gång var 20e minut.. och som vanligt (som vanligt på den tiden alltså) så sov jag gott från 7 och ett par timmar framåt tills klockan ringde...

tänk att VARJE natt var sån, eller värre...


fick ur mig min ilska och irritation idag iaf. fick hävt ur mig allt till en förstående vän vilket lugnade mig. nu är det överspelat och det är bara att lägga det bakom sig. ingen energi ska gå till det längre. fick sedan ett bryt till nu på kvällskvisten över diverse saker. märkte att natten triggat igång fler saker hos mig, lagom självdestruktiva sådär (nej, inget skära mig i handlederna). lyckades hålla mig ifrån några av dom iaf.. men insåg sen att imorgon och torsdag em-kväll kommer bli helvetiska, med en gnutta av det på fredag. sen är jag relativt fri relativt länge. tack o jävla lov.

blev iaf precis klar med andra delen av inlämningen som ska in imorn. blev inte alls bra men är iaf gjort. jag hoppas att dom anser att jag fått med allt man skulle, annars blir jag förbannad. :P För det är fan inte kul om jag sökt artiklar som en idiot och försökt anpassa allt så att det fungerar ihop och så får jag ingen 5a. då blir jag sur på allvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback