blåsa bort, rida fint, spela spel o frysa i regnet

i fredags hade jag hört talas om att det skulle storma, men här i alingsås blåste det inte så farligt så jag tänkte inte mer på det o åkte iväg till K för att rida. där blåste det desto mer men tänkte inte mer på det då heller för det blåser alltid där. fixar iordning mejram o under tiden kommer anna o får knappt upp dörren och tycker att det är nog smart om jag tar andra vägen ut sen... pysslar klart o tar andra vägen ut. men när vi kommer ut från stallplan så blåser jag flera meter bort! på allvar! mejram blir skitstressad o jag bestämmer mig snabbt för att inte försöka gå runt när jag knappt ens kan stå på samma ställe! mejram blir hellycklig över att komma in i stallet igen men inte lika lycklig när vi istället går ut igen genom andra dörren, som jag har fullt sjå med att hålla öppen medans jag får ut hästen. :P in i ridhuset o när vi precis kommer in låter det som att hela ridhuset ska braka ihop..... :S men men. upp på hästen o rida är det som gäller. är livrädd mest hela tiden och ber en stilla bön om att ridhuset ska hålla, och det gjorde det ju. :D Mejram däremot var helt lugn, hon blev rädd en gång när det fladdrade i en matta som hängde över en bom (hinder framme) men annars inte mycket reaktioner på vädret! hon var dock suuuuperfin att rida! jag gick inte på henne så hårt i början men hon blev riktigt fin stundtals ändå! fick till några halter tom! o galoppen! superfin rund galopp och flera avbrott kvar i form! helt fantastiskt! :D var kvar en stund o kikade när annelie hoppade henne o åkte sedan hem.

i lördags var hon lite jobbig först. ville inte lyssna på mig o stressade runt o ville inte gå fram till bettet o blablabla.. lyckades dock komma igenom det och hon blev fin igen. jobbade med en hel del galoppvägar som är i programmen och det är aldrig lätt med henne hon ska bara galoppera heeeela tiden o hit o dit o hej o hå! men det blev ändå helt ok, för att vara oss! :) hon var REJÄLT svettig efteråt och hade nog jobbat på ganska bra ändå! haha. lilla skruttan! var kvar ett tag men åkte hem i någorlunda tid ändå, tänkte plugga men råkade sova en stund istället.... :P

insåg då att om jag skulle ha råd att träffa folk så skulle jag inte kunna dricka eftersom jag inte hade råd med både tåg OCH mat för resten av helgen.... så jag tog ut mina sista pengar o sen tankade jag för pengar som inte fanns på kortet och brummade in till majorna o förfesten hos lina. ojojoj vad kul vi hade! snacka skit o spela roliga spel o skratta. precis vad jag behövde! sen skulle dom andra via kings head till något, åkte med först men när vi kom dit så var det så sjuuuukt mycket folk att jag inte orkade med o åkte hem istället. var ändå så nöjd med kvällen så vafan!

sen söndag så dags för tävling! mötte upp jossan i stan o åkte först till ikea, provade soffor o kom fram till vilken jag kanske ska ha. sen vidare upp till stenungsund o se på hoppning! Anna var först ut utav "våra" ryttare, dock satt hon på kompisars hästar o inte K-hästar. sen annelie o mejram! usch, var sååå nervös! tyvärr fick dom två stopp o ett nedslag eller nåt sånt, stoppen var dock mer missar i ridning så det var bara att samla krafterna till nästa start! resten gick det jättebra för! dubbla CR för jennie o farin, maria o salle och sara o tzatziki. lisa o noggis fick ett ned i första men cr i andra och mejram o annelie fick en CR på 90!!!!!!!!!! jag sken som en sol kan man säga! o det gjorde annelie med! :D superkul dag trots vidrigt väder! blir så himla imponerad över hur duktiga dom är hela gänget!

o så nu är det måndag o bara några dagar kvar till tenta o jag ligger fortfarande så sjuuuuuukt mycket efter! idag var föreläsningarna rätt värdelösa men vi fick iaf en halvtimme nere på analycen där vi fick gå igenom ett inälvspaket på gris. från tunga till njurarna typ. spännande! lungor är verkligen superroliga! :D känns precis som sånadär bollar man hade i gympan, sånadär mjuka röda o blåa! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback