ölavbrott

varje morgon den senaste tiden har jag vaknat och tänkt "fan. vaknade jag idag med..." tänk så upplyftande! :D

tenta imorgon o jag har stannat hemma från skolan tisdag o onsdag o idag var vi lediga. har jag lyckats plugga effektivt? nej. lite får jag gjort men inte alls tillräckligt o man vet liksom inte vart man ska börja. det är så sjukt jävla mycket! det känns så hemskt tråkigt att behöva ta en omtenta....

igår tog jag dock ett pass på crosstrainern där jag faktiskt tog ut mig rejält! skönt! sen lite mer plugg o sen duch o ner på stan för att boka klipptid (nästa torsdag) o apoteket o så o sen hem o plugga igen. blev dock ölsugen o lyckades lura med mig kekke o så hade han en kompis som lurades med ett tag också. riktigt trevlig kväll, preciiiiiiis vad jag behövde, dock lite kort men det var ju lika bra. gick ner till stationen alldeles för tidigt, hur jävla långsamt går jag annars så att jag behöver stressa? tog ju inte ens en kvart... ser att det om några minuter ska gå ett sjtåg men av någon dum anledning bestämde jag mig för att vänta på västtrafiktåget... nåja.. brukar vara dyrt med sj om man betalar på tåget så kanske lika bra.

hem o sega framför TVn lite innan jag gick o la mig. inte dödsbakis idag men seg. pluggandet går sådär. kollade igenom dom gamla tentorna osv nyss, den jag gjorde först kändes bra, som att jag nog hade klarat den utan problem egentligen. så kollade jag på dom andra två o insåg att jag hade kört dom totalt. skoj!

jaja vi får väl se hur det går!
troligtvis åt skogen!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Inte kommer det gå åt skogen! Det kommer säkert gå bättre än väntat!

2008-02-29 @ 11:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback