it's mine!

nu borde jag väl iofs inte jinxa det hela genom att skriva om det men jag kan inte låta bli! :)

fast jag börjar från början!
efter en sjuuuuuukt lång skoldag åkte jag hem, slängde i mig lite mat, bytte om o åkte iväg till stallet. hann knappt börja mocka innan telefonen ringde, o eftersom jag väntade på samtal från lägenhetsinnehavaren så blev jag lite nervös! :O men nix det var min lille jonas som ville snacka av sig. o det var lite sjukt för ack så många likheter det fanns mellan det samtalet och samtalet med david förra helgen. :P pratade medans jag jobbade på o fick mockat, borstat, kratsat och sadlat amanda innan han pratat av sig o vi kunde lägga på. på med chaps o reflexer och ut i månskenet!

hade det legat snö hade ridturen varit helt perfekt!
kallt men inte för kallt, tyst o lugnt och ett alldeles underbart månsken!
gud vad jag måste få rida ut oftare!

när jag ridit klart hade sandra kommit men jag hann inte direkt vara social eftersom jag ville hinna hem till handbollen på tv. O när jag sitter där o stör mig på sveriges dåliga spel så får jag ett sms från lägenhetsinnehavaren. killen som kikat idag hade inte hört av sig än och att om han inte gör det ikväll skulle lägenheten vara min. Ett par timmar senare får jag ett nytt sms om att den är min!

Så nu ska allt det praktiska lösas o så har jag en lägenhet att flytta till i mars!
hejhopp så det går ibland!

ska man bara komma på hur man ska möblera och vad man behöver för möbler osv... den biten är ju skoj! får väl hoppas att det blir drägligt att bo där också... :P

Kommentarer
Postat av: Sandra

Grattis!

2008-01-23 @ 17:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback