anpassning färdig

är i princip helt inne på so cal mode nu. uuuunderbart! jag blir dock sjukt sur över att jag inte är sådär härligt stenrik så att man kan vara här utan att behöva bry sig så mycket om saker o ting. shoppingen är ju löjlig, fast jag har hållt mig i skinnet hyffsat iaf! behöver dock köpa mig något mer linne... hittills har det blivit en slitoslängkjol, surfbadbyxor, en söt klänning, ett par shorts och så idag slog jag till på en diorshow mascara (för hutlösa 150:-!!!!!!!!).

jag har hunnit bada lite i poolen, hänga med brodern och marie, hämta louise o fidde, åka till stranden, shoppa lite mer och idag åkte vi ner till hollywood för sightseeing. hann med att köra förbi lite kändisars små hus och sätta händerna i olika handavtryck utanför kinateatern. var riktigt jävla varmt, är glad att vi bor där vi bor... 38 grader var det som varmast när vi körde hem! för jäkla varmt!

hade lite problem med poolbesökandet, han som är ordförande i våran husägarförening fattade inte att jag var jag och ville förbjuda oss från att vara där, men nu är det löst och vi får bada. HORRAY! vi ska dock inte hänga där allt för mycket, utan försöka strukturera upp oss och planera lite, så att vi hinner med det som måste hinnas med.. det blir lätt hänt annars att man bara slöar o slappar istället för att göra vettigheter! vi ska iaf till vegas i nästa vecka, har aldrig vart där så det ska bli såååå himla skoj! :D

nu ska jag soooova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback